![]() |
|
T-Mobile sat tv a modulDobrý večer všem, obracím se na zkušené s dotazem, zda někdo nemá modul na sat tv od T-Mobilu a nevěděl by, jak rozchodit tento modul v přijímači. Zkoušel jsem ve dvou značkách, přístroj vidí modul, programy jsou naladěné, ale obraz ani zvuk nejde. Nepomohl ani restart. V televizi se to nakonec povedlo, ale modul bych raději používal v přijímači.Předem díky všem za pomoc. Milan |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: T-Mobile sat tv a modulCo tak napsat značku přijímačů pak budeme vědět více. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 487 |
![]() |
|
@FanynAmiko HD8265+ a Technisat ISIO UHD |
mib
![]() |
|
RE: T-Mobile sat tv a modulOpenbox 4KClpro používám bez problému.Stanice jsem naladil předem a pak zasunul modul,ale mám to už přes2 roky tak nevím jestli nemají nějaký nový tip. |
hamm3520
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
@hamm3520no já jsem si právě myslel, že to bude taky tak. Programy jsem naladil a čekal, že jen modul zasuneme, ale to je bezkartový modul(nevím jestli to má na to vliv) a musí se naladit programy jakoby přes ten modul a potom i do přijímače. Mělo by to stačit jednou, což se nakonec stalo v tv(Panasonic), ale když dám modul do přijímače, teď ho to ani nevidí... |
mib
![]() |
|
RE: T-Mobile sat tv a modulA sw v amiko 8265+ je jaký poslední je 1.5.84 u mého synátora. On tam má skylink irdeto modul a ten mu funguje. Nagru skylink jsem kdysi zkoušel v duu 4k se, ale to je 2 roky zpátky a tam to šlo. Technisat jsem nikdy neměl. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 487 |
![]() |
|
@Fanynsw nevím, podívám se večer,ale funguje mi tam jak samostatná karta Antik, tak i modul s kartou Tivúsat. Obojí přijímač vidí a vše funguje jak má. |
mib
![]() |
|
![]() |