![]() |
|
Nova Spot3 v o2Zdravím od včerejška mám roztažený obraz v aplikaci O2 na TV LG. Prosím o radu. Děkuji. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
Nova Spot3 v o2Na pc vše v pohodě na čem jedeš. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
@mattesto musíte být tak vulgární za to by měl být banán |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
@mattesJo já měl včera to samé, zkoušel jsem všelijaká nastavení poměru stran v TV nebo skenování, ale bez úspěchu. Teď už je to v pořádku samo od sebe |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Nova Spot3 v o2a nejhorsi je ze se tu mazou prispevky, to se pak clovek ani nezasmeje, proste cenzura.!ale editovat se tu prispevek neda.! to je extrem.! ![]() |
oumuamua
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@oumuamuaNemyl si cenzuru s elementarnou slusnostou. O tom by vedel rozpravat aj tvoj predchadzajuci nick, ktory je na blackliste.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aco jsem si nemyl ? o jake slusnosti tady hovoris ? |
oumuamua
![]() |
|
@oumuamuaA to je tvoj problem, ze vela veci nechapes...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Nova Spot3 v o2no evidentne tady nejake prispevky chybi mistře 😂 |
oumuamua
![]() |
|
@black13aale jinak mas pravdu na tomto webu nechapu spoustu vjecí 😂👍 |
oumuamua
![]() |
|
@oumuamuaAle to ja viem, ja som ten prispevok cital, ked tu este bol zverejneny.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13atak ty jsi zrovna mel to stesti, ale ostatni ne, a tezko mohu posoudit jeho obsah kdyz si ho nemuzu precist. tak snad stacilo zamazat nektere to neprijemne slovo. ale takhle to vlakno ztraci nit a smysl.!jenze kdyz si ani autor po sobe nedokaze precist a upravit ten nadpis ktery tu dal tak to asi bude material. 😂 |
oumuamua
![]() |
|
![]() |