Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sweet.tv + VPN PL = Nickmusic?

Ahoj, nedávno jsem se tu ptal na možnost sledování NickMusic. Napadla mě ještě možnost využít slevu co mám od Sweet.tv 190,- měsíčně, že bych přes VPN sledoval polskou Sweet.tv, což mě dřív normálně šlo, ale teď mi to nejde, tak by mě zajímaly zkušenosti se Sweet.tv a VPN. V diskuzích jsem se dozvěděl, že to některým uživatelům jde, tak by mě zajímalo, proč to nejde mě. Díky

vladauf
Registrace: 7/2022
Odpověď v diskusním vlákně

@vladauf

Akú máš VPN? Mne to ide používal som časom F-Secure FREEDOM VPN.Po prípade je tam aj VPN Hungary a je tam aj Poľsko (Zdarma aj iné štáty).
Ja mám Poľské tv od Júla 2024. ;)
Teda od 11.07. lepšie povedané.
Zatiaľ to ide aj bez VPN.Uvidim ďalej.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Já mám Avira VPN, ale zrovna Polsko poslední době nefunguje. Zkusím ty, jak píšeš, díky za tip.
Sweet.tv mám od 11.5. Předtím jsem se registroval na jiný e-mail přes polskou VPN a zrovna jsm chytil akci za 25,- měsíčně a asi půl roku jsem sledoval polské kanály bez VPN za pakatel a najednou mi naskočili české stanice a napálili mi plnou cenu, tak jsem si udělal novou registraci a už mi to přes VPN nefungovalo.

vladauf

@vladauf

Okej skús a uvidíš možno to už obmedzili.
A pôjde to iba na poľský e-mail.
Mne to funguje aj CZ aj HU verzia.
Ta je lepšia.Hlavne je tam aj veľa športu.
Premier League a Liga majstrov ide v pohode.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).

Zetor25

@Zetor25

Tak se mi povedlo založit polský e-mail a zaregistroval jsem se přes polskou VPN (zrovna mi na chvíli zafungovala Avira VPN) a funguje to. Akorát musím pořešit VPN, ta F-Secure FREEDOM VPN by asi fungovala, ale nechce se mi za ní platit. A balíček L vychází na cca 370,- Kč, což není málo.
Ale jinak díky, funguje to, jak píšeš. Škoda, že to nejde s mým českým účtem, kde platím 190,-.

vladauf

@vladauf

Zamalo rád som pomohol skús pozrieť nejaké promo kódy zdarma na 90 dní možno niečo nájdeš na nete.
;) Tuším Poliaci mali 1 promo kód na 3 mesiace ale fungoval všade na všetkých trhoch.

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra