, sekce: Pořady v televizi | |
MS v hokeji na Jojke až do roku 2034Jojka predĺžila veľmi lukratívne práva na MS v hokeji. Má ich až do roku 2034!!! Niečo o tom sa píše napríklad tu:https://mediaboom.sk/slovenska-televizia-sa-velkych-sportov-nedocka-joj-predlzila-ms-v-hokeji-na-neuveritelne-obdobie |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 867 |
RE: MS v hokeji na Jojke až do roku 2034To bude i tady ČT sport má práva do roku 2028 pak na 85% zmizí i české televizi...... Tipoval bych od roku 2029 že to bude mít PPF tedy TV nova / nova Action Robert Záruba může zamířit na obrazovku TV Nova 🙂😁 |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 376 |
RE: MS v hokeji na Jojke až do roku 2034Neviem na čo sa organizujú každý jediný rok tie majstrovstvá... K čomu? Však stačilo by každé 4 roky kľudne, ako pri futbale.Z medzinárodného hľadiska sú v ľadovom hokeji najväčšie eventy zápasy NHL, nie MS... Niektoré tie tímy sa na MS vykašlú a hrá iba také B-mužstvo. Opravte ma ak sa mýlim. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 568 |
@zmarianTak stačilo by MS v hokeji každé dva roky.Ale NHL sa hrá najdlhšie od októbra do júna. Takže skôr by som bral MS v hokeji v zime keď je to zimný šport. Neviem z akého dôvodu je MS v hokeji v máji. Kedysi keď začínali tak turnaje sa hrali v zimnom období. Takže RTVS ŠPORT to môžu zabaliť. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 423 |
RE: MS v hokeji na Jojke až do roku 2034zaujimave je, ze sa JOJka postarala o to, aby sme na SK prislo o CT sport, ale ze JOJ Sport funguje na CZ karte, toto im uz nevadi!!! |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 130 |
@jendo75Tak ten váš operátor může mít velký problém od Komise že dovolí aby na české kartě vám funguje JOJ sport dost se divím teda JOJ Sport není určen pro české území |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 376 |
RE: MS v hokeji na Jojke až do roku 2034no operator je Skylink :) |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 130 |
@jendo75Tak slovenské JOJkárske kanály by nemali byť púšťané v Česku, iba JOJ Family, JOJ Cinema a kanály CS. Musí za tým byť nejaké opomenutie zo strany Skylinku. Pochybujem, že by hociktorá iná česká služba púšťala JOJ Šport.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 568 |
@zmarianTak Skylink ma asi výnimku ako pri Prima Zoom na Slovensku. Ja mám aj ČT SPORT aj Prima Zoom.Takže asi tak.Ale to potom by nemohla predávať svoje služby na SK Pecka TV. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 423 |
RE: MS v hokeji na Jojke až do roku 2034https://mediaboom.sk/joj-na-jesen-necakane-spusti-novu-televiznu-stanicu-prida-viac-najziadanejsieho-obsahu |
slavo306
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 271 |
RE: MS v hokeji na Jojke až do roku 2034Joj Sport 2 https://mediaboom.sk/joj-na-jesen-necakane-spusti-novu-televiznu-stanicu-prida-viac-najziadanejsieho-obsahu |
slavo306
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 271 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |