, sekce: Pořady v televizi | |
Sport 3 zítra spuštěnVodafone TV potvrdil teď dali na facebook příspěvek že Viktoria Plzeň Real Socienad bude vysílán na nové stanici Sport 3 |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 375 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
RE: Sport 3 zítra spuštěnTeda ve čtvrtek bude spuštěn sem myslel že dneska je středa jinak je to supr že AMC networks to zvládli udělat ten nový kanál |
vokounek
RE: Sport 3 vo štvrtok spuštenývokounek mohol by si mi napísať link na ten facebookový príspevok kde to je potvrdené že ten zápas bude na tej novej stanici Sport 3? |
patrik246
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 41 |
@vokounekPochybujem, že sa spustí štandardný lineárny športový kanál Sport 3. Najskôr to bude tak, že Vodafone sprostredkuje stream z amc mikro. |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 859 |
RE: Sport 3 zítra spuštěnVe čtvrtek 7. 11. večer nás čeká napínavý zápas Evropské fotbalové ligy⚽FC Viktoria Plzeň se na domácí půdě postaví proti Real Sociedad, silnému týmu ze španělské La Ligy. Tři zápasy a tři remízy - taková je bilance Plzně v základní fázi. Povede se jim prolomit sérii a získat vytoužené vítězství?🔥 Utkání můžete sledovat na nové stanici Sport 3, kterou naladíte na pozici 69 ve Vodafone TV📺 Stanice je součástí balíčku Sport a ALLinONE. |
vokounek
@MontevideoNene bude to normálně v tv |
vokounek
@vokounekja uz to vidim u telly,ze to bude ten program sport 3 pres internet a pres satelit to nebude |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 838 |
@kolopikProč to nebude na satelitu .... |
vokounek
@vokounekŽeby to bol iba ako Eventovy kanál?Ako to má Canal + Sport u nás s 4-8? Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 370 |
@vokouneknejak mam predtuchy,ze pochybuju ze daji tento kanal hned na satelit a daji to pres internet tu stanici...uvidime treba zitra jestli to nezverejni vic infa. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 838 |
@Zetor25Ja nemám Telly tak mě to je jedno já mám Vodafone TV |
vokounek
RE: Sport 3 zítra spuštěnŽe by souvisel přechod RTVS sport na TP 11747 se spuštěním Sport3? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 188 |
RE: Sport 3 zítra spuštěnSem zvědavý jaký bude obsah na stanici Sport 3 můžou tam dát i zápasy play off hokejové slovenské extraligy na náš trh když je to sport 3 CZ určený musíme počkat co zveřejní AMC networks zítra nebo ve čtvrtek |
vokounek
@HYPERNa Tom novom tp RTVS ŠPORT mi nejde zvuk ako je to u teba?.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 370 |
@vokounekMnožství přenosů bude obdobné asi jako na stanici Canal sport 3. To znamená většinu týdne nic živě jen když bude nějaký souběh přenosů tak to vrznou na trojku. To znamená fotbal saúdskoarabská liga, švédský nebo švýcarský hokej a evropské poháry v házené. No a samozřejmě nějaké ty zápasy fotbalové EL a reprezentace Liga národů + kvalifikace MS. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 295 |
@vlahJe to možné ale stejně je to supr jelikož hokej je téměř málo na jedničce a dvojce |
vokounek
Zetor25Nemám možnost to ověřit, mám Telly cz region a tam slovenský RTVS sport nejde. |
HYPER
RE: Sport 3 zítra spuštěnVážení zákazníci,rádi bychom vás informovali, že při příležitosti zápasu Viktoria Plzeň vs. Real Sociedad, který se uskuteční 7. listopadu ve 21:00, bude přidán speciální kanál SPORT 3, vytvořený právě pro tento jedinečný zápas. Kanál bude dostupný všem kteří mají aktuálně dostupný SPORT 1 a SPORT 2. Tým GeniusTV //////////// co to znamená až skončí přenos tak vypnou kanál sport 3 to není napořád 🤣🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak to bude hustý jestli je to tak |
vokounek
@vokounekVeď som ti písal, že to tak najskôr bude... |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 859 |
RE: Sport 3 zítra spuštěnTak jsem schválně proladil TP Skylinku a žádný test se nenaladil. |
HYPER
RE: Sport 3 zítra spuštěnPřijde mě zvláštní že o tom informuje první Vodafone TV a ne majitel AMC a jestli to bude u všech providerů kteří mají Sport1/2 a nebo jen u některých |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 900 |
RE: Sport 3 zítra spuštěnJak čtu odpovědi od operátorů sledování TV Telly Vodafone TV že sport 3 je pouze na uvedený zápas Plzeň Socienad až skončí zápas tak se to vymaže jak čtu z nabídky operátorů 🤣🤣🤣🤣🤣 to je Ptákovina to se nikdy nestalo tohle to |
vokounek
@jean55AMC mlčí myslím si že vedení AMC neví o tom že mají sport 3 to dělá česká základna co mají v Praze je to určený pouze pro Česko ten kanál sport 3 nikdo to nebude mít ani v zahraničí |
vokounek
RE: Sport 3 zítra spuštěnV tomto případě jde o krátkodobou akci, v DVB-C proto program vysílat nebudeme. Zákazníci s CA moduly mohou v případě zájmu využít webový přehrávač nebo aplikaci Vodafone TVMně přišlo divný , jak by dokázali takhle rychle přidat program do klasického kabelu / satelitu , navíc bez schválené registrace u rady pro televizní vysílání. Takže prostě ten stream co poběží na AMC Mikro dají provozovatelé do svých internetových televizí. Naštěstí budu na stadionu , ale jinak bych radši koukal na JOJ sport. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 608 |
Přenostohoto zápasu na Joj Sport.Pro mnohé tedy žádný problém. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 420 |
RE: Sport 3 zítra spuštěnTelly bude i na satelitu nechápu proč Vodafone nemůže mít i DVB-C ......... Mě by zajímalo jaký bude mít teda obsah ten Nový kanál Sport 4 |
vokounek
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |