, sekce: Programy na orbitu | |
Nová TV stanica skupiny JOJDnes sa okrem iného píše aj o tom, že skupina JOJ spustí ešte na jeseň tohoto roku ďalšiu stanicu. Bude ňou JOJ šport 2.Ja som mal JOJ šport pustenú možno 2-3 krát od začiatku vysielania. Ale veď každému podľa chuti. ====2x Zgemma H9 TWIN SE====
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 090 |
RE: Nová TV stanica skupiny JOJKeď budú mať čo vysielať... Asi majú nakúpené práva.Alebo jednoducho presunú nejaké prenosy na 2ku a budú s tým vydierať operátorov. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 568 |
RE: Nová TV stanica skupiny JOJodhadujem, že ide iba o reklamný čas a nič nového nenakúpili, len rozdelia prenosy a reprízy ma 2 kanály... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 509 |
RE: Nová TV stanica skupiny JOJJoj Šport je v pohode, má šampionát v hokeji, hokejovú extraligu, slovenský pohár vo futbale a ďalšie súťaže... ja to vítam |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 892 |
@MontevideoPresne tak ale aj dvihne cenu za reklamu.Takže som rád že to pochopili aj Maďarska MTVA Ma dva kanály na športové prenosy. Ja som aj rád. Aj predĺžili práva na MS v hokeji. Viac na mediaboom.sk. Žiaľ všetko sa nedá vysielať na 1 stanici. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 423 |
@zmarianMožno prekvapia a dajú tam Ligu majstrov.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
@Zetor25Ak sa nemýlim, tak Európsku ligu majú. Dajú ju na 2ku a začína dohadovanie sa s operátormi, kto to vezme za ďalšie prachy. 🤑Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
@zmarianMožno niečo sa naučili od Novy ako sa to má robiť tak uvidíme. Čakam že bude aj Joj Šport 3.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
@Zetor25A čo tak dať niečo na JOJ Play ako streamingový exkluzív a nafúknuť tým číslo predplatiteľov platformy? Samé dobré nápady. 😁Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
@zmarianUž tam majú Play Comedy možno by to bolo dobre.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
@Tamija som tam este ani neprepol pri tom mnozstve sportovych TV stanic sa na joj sport este nedostalo |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 700 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |