, sekce: Zkušenosti | |
Pripojenie sluchadielProsím o radu.Mám tv Samsung bez Bluetooth a chcem pripojiť bezdrôtové slúchadlá O2 Pods. |
katus
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 56 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
@katusJá jsem to řešil tím to. A super.https://www.datart.cz/vyhledavani?q=Transmitter+Hama+Link.it+duo+205322%2C+BT+vys%C3%ADla%C4%8D%2Fp%C5%99ij%C3%ADma%C4%8D Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 714 |
@katusPřipojil jsem to k otickému vystupu u televize. Zvuk do sluchátek si můžeš zesilovat nebo zeslabovat nezávisle se zvukem z reproduktorů televize.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
mildeTelevízor nemá USB A.Akým spôsobom pripojiť na optický výstup? |
katus
@katusJe u toho vložený kablík na optiku. Taky mám Samsung. Máš tam snad u tv výstup na optiku. Já jo.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
mildeĎakujem za rýchlu pomoc.Optický výstup mám.Hama Link je objednaný.Ešte raz srdečná vdaka. |
katus
@katusNení zač. Ať se daří. Kdyby jsi pak měl nějaký problém tak ozvi.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@katusJo ještě jsem zapoměl. Umí to připojit až dvoje sluchátka. Ale to jsem nezkoušel.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@katusZase Samsung a 100x opakované potíže. A zase dráty a dráty . . . |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 118 |
@MMorousTo nejsou zadne potize. To je bezna neznalost uzivatele.Ach jo! |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 216 |
@MMorousA to tady máme pořád probírat jen tu tvoji modlu Sony? Ty jsi z ní snad nemocný. Snad existují i jiné značky televizorů. Nespíš náhodou i pod ní?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@Jean RenoTak tak. Kamoš to taky koupil a potřeboval nahodit starou věž. Tak převodník HDMI a další dráty . . pak to ale fachčí, ale ty dráty . . Potom to někomu doporuč. To je na facku |
MMorous
@MMorousA SONY to zvladne sama, uzivatel nemusi robit vobec nicMMorous, prosim, prosim... |
Jean Reno
@Jean RenoAno, maš pravdu. Zasuneš konektor a jedeš |
MMorous
@MMorousA na konci toho konektoru je co. DRÁTVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
RE: Pripojenie sluchadiel@Jean Reno@milde Nevím proč provokujete. Když jsme na tomhle fóru před víc něž 15ti lety začínali, tak jsme se navzájem radili, protože smyslem byl poradit lidem, kterým chybí technické minimum a neumí se orientovat jak na Netu tak v odborných výrazech. Dneska si zákazník koupí televizi, chce k ní připojit starší věž nebo bezdrátová sluchátka a nejde to, protože přístroj na to není vybaven. To je problém, který může zajímat další potenciální zákazníky, a je slušnost je upozornit, aby tento levný nedodělek nekupovali a vybrali si model, který je na to vybaven. Místo poděkování se ale ozvou další uživatelé, kteří problém obešli přídavným zařízením. To ano, souhlas, ale zase je slušnost upozornit, že toto řešení vyžaduje další finanční zatížení a úpravu prostorového uspořádání přístrojů, kabelů, prodlužovačky, mnohdy přesun nábytku a podobně. Někdo to vyřeší elegantně za 5 minut, jiný si musí zjednat pomoc, protože má 80 let zásuvku má zabarikádovanou nábytkem a nebo to nemá prostě kam postavit. Tak to jen stručně pro příště . . . |
MMorous
@MMorousTransmitter Hama Link.it duo ,BT jsem měl jak píšeš zprovozněný za 5 minut. Žádné potíže se zapojením. Proto jsem ho doporučil @katus. Ano pravda je to 1000 Kč na víc, ale lepší než kupovat kvůli sluchátkům novou tv. Svoji funkci to zastane. Příště televizi s Bluetooth.🤷 Ale zatím stará tv doma šlape 10 let. A pak budu zvědav co vyberu. Poněvadž u nás je puštěná v průměru 16 hodin. A to je tragédie😮Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@MMorousDodatek. Myslím denně.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@mildeMam tv Samsung už 11 rokov bez jedinej poruchy a kvôli sluchadlám nebudem kupovať novy.Hama Link som nainštaloval za 5 minut.Priložené kable na USB a optický výstup boli jediné,ktore som použil.Ešte raz ďakujem milde za pomoc. |
katus
@katusA funguje ti to?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@mildeFunguje to bezvadne.Môžem mať zvuk len v sluchadlach alebo aj spolu v tv. |
katus
@katusNo to je právě výhoda, kterou využívám. A nezávislé ovládaní zvuku repro a sluchátek.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@MMorousTo snad nemyslis vazne, ze provokujem.To rozhodne nie a ani to nemam v umysle. Najma nie teba. |
Jean Reno
@MMorous"Zase SONY a 100x opakované potíže. A zase dráty a dráty . . .Potom to někomu doporuč. To je na facku". Poslední modely SONY mají všechny sluchátkový výstup ? Na mobilech kdysi taky bývaly. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 963 |
@RAFI007K Vašemu dotazu na sluchátkový výstup u posledních modelů SONY odpovím ANO.Tuto informaci lehce dohledáte např. zde: https://www.datart.cz/televize-sony-bravia-8-65.html#popis Jedná se o letošní model. |
MMorous
chápu,že je topozdní pláč,ale už se proberte,možná to pomůže příštím kupujícím nové TV,televize se kupuje i s těmito možnostmi,které požadujeme,každá umí něco víc,nebo méně,TV dnes není jen rozměr a cena |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 165 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |