Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2TV - sledování v archivCZSK 2.8.1 (free verze)

Dobrý den, omlouvám se předem za dotaz člověka neznalého problematiky IPTV vysílání, ale zdá se mně, že obraz od O2TV, zejména při sportu není dostatečně plynulý, někdy až více méně slabě trhaný. Např. na Canal+ Sport HD jsou v archivCZSK2.8.1 (ale stejné je to i ostatních sportovních kanálů, u nesportovních mně to až tolik nevadí) u tohoto kanálu uvedeny různé volby pro výběr hodnot datových toků vysílání od nejvyššího, 1080p, 5,4 MBit/s až po nejnižší 180p, 0,3 MBit/s. Přičemž i ten nejvyšší je pro sledování nedostatečný. Je to úplně stejné (nedostatečný datový tok a nekvalitní obraz), i když si člověk pořídí set top box přímo od O2TV a nesleduje jejich IPTV přes Enigma2 zařízení? Jsou na tom ostatní naši IPTV poskytovatelé podobně nebo mají vyšší datový tok kanálů pro sport (naše fotbalová liga mně stejně nezajímá)? Děkuji.

kovy
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@kovy

Podle mého názoru je sledování přes jejich set top box bezproblémové .
Konec konců můžeš si ho koupit. O2 ho teď nabízí rok 2022 za 2000 Kč a případné problémy řešit s O2 a vrátit když nebudeš spokojen. Také záleží na rychlosti internetu.

mibo1949
Registrace: 1/2013

RE: O2TV - sledování v archivCZSK 2.8.1 (free...

Na boxu O2 to funguje normálně a pokud je internet od O2 ještě lépe. Nedávno jsem si tady stěžoval na výpadky O2, ale problémy vznikly tím, že v Praze 5 předělávají internet v ulicích na optiku proto výpadky, ale sranda je, že to nikdo neřekl. Měl jsem doma několik boxu O2 a v nich chodí i konkurenční iptv včetně po úpravě od nich sw i skylink nebo magenta atd. Neberte to jako reklamu u boxu O2 se stane, že Vám to napíše nejste připojeni po delší době, ale stačí potvrdit ok a box najede... :))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@kovy

Chodí to bez problému a určitě lépe,než ten jejich předražený šrot ;)

Prosat
Registrace: 8/2005

Já jedu přes TV, a v něděli večer to vůbec nenaběhlo a musel jsem se znovu přihlásit a to s resetováním hesla. Heslo to vůbec nebralo, tak reset a znovu to samý heslo a naběhlo. A potvrzení přes SMS Asi s tím opravdu něco kouzlí

MMorous
Registrace: 10/2019

Trhany obraz

Mám stejný problém.Koukam teď na hokej a obraz občas škubne.Net mám od O2 optika 1gb/s. Jedu přes aplikaci O2

Skylink,xpeed LX2 combo,Panasonic TX-P50ST60E

borin7
Registrace: 8/2009

Borin7

To trhání při hokeji se děje i v DVB-T2

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

V DVB-T2 jsem ten pocit neměl. A ani při dalších sportech, fotbal, zimní sporty-lyžování, boby atd. Možná se to seká na levnějších 50Hz televizích, 100Hz vyšší řady s dopočítáváním no problém.

MMorous
Registrace: 10/2019

To byl problém konkrétního přenosu, netahej do toho nesmysly.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@MMorous

Ale no, to je nezmysel.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra