Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Sekanie zvuku CANAL+ Sport?

Dobrý večer sekal vám dnes zvuk na Canal+ Šport ?
Zo začiatku keď začínal prenos zápasu Manchester united a Chelsea Londýn tak trochu sekal zvuk ako to je u vás ? :O Išlo to v poriadku aj cez Skylink? :lookaround: Za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sekanie zvuku CANAL+ Sport?

nic se nesekalo. ale toho Bosaka hnusaka jsem musel o prestavku vypnout. :)))

oumuamua
Registrace: 3/2024

@oumuamua

Tak ja mám radšej SK komentár na Premier League takže asi tak. ;) Škoda že nie sú dva verzie programu.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).

Zetor25

@oumuamua

Študio ani ja nepozerám iba zápas a to stačí keď je prestávka tak prepinam inde napríklad na Spektrum. R^

Zetor25

RE, prestávka

Ja cez prestávku a aj iné reklamy na iných programoch tiež prepinam, ale zväčša na programy typu MTV, prípadne Deluxe Music, najnovšie aj YouTube.

LukyT
Registrace: 8/2024

RTVS ŠPORT

RTVS ŠPORT sa objavil na frekvencii 11,747 H 30,000 žeby ďalšia zmena?
dnes som to ladil.
Samozrejme pozícia družice je 1W.
Kanál je bez mena(unname) ale logo tam je : ŠPORT.

Zetor25

Já třeba toho Slováka co na canal plus komentuje nemůžu absolutne vystat..Vůbec nechápu, proč jako cech musím, ještě na placené tv, snášet Slováka. Proč sakra nemám možnost přepnout na český komentář??

Supidio
Registrace: 8/2017

@Zetor25

Zetor Ten zápas som sledoval celý a všetko šlapalo na 100%. Sledoval som cez Skylink sat kombi+ balík

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Supidio

Ja mám takisto problém s niektorými českými komentátormi a nechápem prečo ja ako Slovák to musím trpieť. Canal+ nie je česká stanica🙄 Marek Skáčik aj Matúš Lukáč sú výborní komentátori R^

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Supidio

Myslíš toho slováka s anglickým šišlajícím přízvukem?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Mě zase se nelíbí na Nova sport při 2 BL nás komentátor, na meno si teď nevzpomenu, jak u toho řve jak kdyby šlo o buhvi co a to po celou dobu zápasu. Připomíná mi to komentáře jihoamerických fotbalových utkání. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Zetor25

U mě byl zvuk taky ok při sledování zápasu PL. Přijde mi, že mas něco s přijímačem, asi sw nebo nejaky kondiky. Co to Spektrum HD z TP 11747/H ještě stále problém nebo už ok. Včera jsem chvíli sledoval Nova sport 5, Nova Fun HD... a nic jsem neviděl ohledně sekání. Zřejmě už je to ok.

HYPER

Zetor25

Ani se nedivím, že se RTVS sport bude přelaďovat, když to jede z nejistyho Intelsatu 10-02 z TP 12563/V, který zrovna není na tom se signálem nejlíp.

HYPER

@HYPER

Tak Spektrum už ide v pohode.
Veď práve ten tp 12,563 V je dosť slabý.
Ja mám zvuk z PC reproduktora.
Na monitore nemám v izbe tv ale iba pc monitor. R^

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra