, sekce: Linuxové přijímače | |
AB pulse 4k - aktivace HDDPo aktualizaci z verze 6,4 a 7.x mám nefunkční interní HDD a nemůžu najít funkci, jak jej aktivovat. Může někdo pomoci ? |
petrvr
Registrace: 4/2024 Příspěvků: 5 |
RE: AB pulse 4k - aktivace HDDNevím, jestli to dobře chápu, že jsi aktualizoval image OpenATV, nebo to chápu špatně. Zkus vypnout a zapnout STB síťovým vypínačem. Jinak se ti bojím víc na dálku poradit, aby sis nechtě nenaformátoval znovu HDD a neztratil tak nahrávky na něm, a nebyl pak na mně naštvaný ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 579 |
@petrvrJa by som skusil cisty image |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 371 |
@geronimohDisk je nový, nemůžu aktivovat ani formátování, přístroj disk vůbec nevidí... |
petrvr
@petrvrSe starou verzí image jsi ten HDD už používal, nebo jsi ho vložil až teď ?Jinak doufám že jsi STB restartoval odpojením od sítě kolíbkovým vypínačem. Když zmáčkneš modré tlačítko na dálkovém ovladači, měla by ti vyskočit nabídka, kde poslední položka je "Pevný disk". Když na ni najedeš, vybereš Inicializace disku" , tak tam ten disk není vidět ? DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD
|
geronimoh
@petrvrJeště můžeš zkusit na dálkovém ovladači :"Informace" "uložiště/disky" tam by měl být vidět, pokud je správně vložen DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD
|
geronimoh
@geronimoh"Nebyla nalezena řádná úložná zařízení" |
petrvr
@geronimohTo píše jen "Internal flash" |
petrvr
@geronimohPokud vložím flashku, tak ji normálně načte |
petrvr
@petrvrJestli máš nějaký volný flash disk, tak ho můžeš zkusit vložit do USB zásuvky a přijímač by ho měl vidět. Pokud uvidí Flash disk, předpokládal bych, že image je v pořádku, ale HDD možná není správně vložený do přijímače, případně je vadný, nebo je naformátovaný nějakým nepodporovaným systémem souborů ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD
|
geronimoh
@petrvrJo, takže to jsi zkoušel, čili externí HDD by fungoval. Těžko takhle na dálku říct, jestli máš ten interní HDD vložen správně, a jestli je v pořádkuDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD
|
geronimoh
@petrvrZdravim,mal som ten prijimač doma asi 4 dni,ale preto že nemal na VU-čko ,tak som ho hned vymenil.No HDD musiš najprv v menu nastavenia disku tušim zelenym tlačitkom pripojiť,na pravej strane ti vypiše pripojenie a tiež musiš priradiť cestu nahrávok-media/HDD,ked ho maš prázdny ,môžeš kludne aj inicializovať,formátovať.Našlo mi ho ale vobec mi neotvaralo nahrate subory tlačitkom PVR,ako je to na VU-čku.Filmy mi našlo a prehravalo iba cez plugin Media player. AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 252 |
AB Pulse 4K -HDDKed som ho mal, tak som HDD pripojil / mountnul ako sa pise vyssie. Nahravky ktore nenahralo to AB Oulse som tusim sa dostal do nejakeho playeru tak spustil.. Ale na VU+ nema.. aj ked sa mu priblizuje, tak VU+ Original je len jeden.Ja som sa ho zbavil, lebo zacal po roku strajkovat, blblo nahravanue a zacal zamrzat. Ked som aj dal nanovo soft, tak o nejaky cas cca 2-3dni zas zamrzal.. Odvtedy som verny len VU+.. Stare "zalozne" SoloSE V2 slape jak hodinky.. Povodne som si myslel ze to bude dobre to AB Pulse 4K.. ale na VU+ sa to nechyta.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 161 |
RE: AB pulse 4k - aktivace HDDModre tlacidlo - Pripojenia - Spravca zariadeni. Ak tam HDD nevidno, je mozno zle pripojeny, vadny. Skusil by som ho vybrat a vratit. Inak, mas tam moznost styroch image v multiboot, tak do jedneho daj trebars OpenATV 6.4 a skus ten disk, ci ho vidno.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 560 |
@Mopky2Presne ako pišeš,na VU sa to nechytá.Mam už 4 roky VU+solo 4K,ten šľape ako hodinky,aj na kartu aj na zdieľanie,chcel som vyskušať to AB Pulse,ale mi to stale sekalo,mrzlo aj pri karte,aj pri zdieľani,po reštarte to šlo asi 5-10 min a zase.Tak som ho vymenil za novšie VU+UNO 4k SE,to je ešte lepšie ako Solo 4k.Tu HDD funguje super,cez tlačitko PVR.AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 252 |
RE: AB pulse 4k - aktivace HDDInáč trocha ot. Aktualizovať openatv z verzie 6.4 na sedmičkovu? Zázrak, že ti stb funguje. Veď ti aj muselo kričat, že tak zásadná aktualizácia ti pravdepodobne nespustí box. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 487 |
@KasrTiez sa cudujem, ze sa box vobec spustil.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 560 |
@petrvrBox mám niekoľko rokov a viacmenej bez problémov. Ak aj nejaké drobnosti boli, stačilo napísať na ABcom |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 362 |
RE: AB pulse 4k - aktivace HDDTakouto aktualizáciou si niečo ponicil a je ľahšie preinštalovať, ako hľadať chyby. |
Kasr
RE: AB pulse 4k - aktivace HDDZ vlastní zkušenosti si myslím, že aktualizace proběhla online instalací nové verze 7, to asi ani jinak nejde. Uloží se nastavení a to se pak po instalaci načte. Stačí pak doinstalovat jen něco, v mém případě například skin....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD
|
geronimoh
RE: AB pulse 4k - aktivace HDDNo neviem, neviem. Ja som u jednej sedmickovej aktualizácie predskočil pár aktualizácii a potom aktualizoval a ko. |
Kasr
@KasrTam je chyba mezi stoličkou a ovladačem,pc |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 126 |
@ProsatBy ma zaujímalo ako taký článok, ktorý spomínaš dokáže ovplyvniť bezchybne funkčné image pri aktualizácii zo serveru na vyššiu verziu.Na usb mám viacero verzií image od openpli, openatv, openvix a len tak pre zaujímavosť som staršiu nepoužívajú verziu dal aktualizovať a stb už nenavrhol. Nové verzie image instalujem a nastavujem od nuly. |
Kasr
RE: AB pulse 4k - aktivace HDD... a stb už nenabehol... |
Kasr
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |