Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Cashback (šrotovné) na router TP-Link

Pred časom som využil akciu, kde po kúpe určitého typu Wi-Fi routru TP-Link bude spätne zaslaný na účet cashback (šrotovné) v mojom prípade vo výške 15 €. Po zaslaní a overení potrebných údajov mal byť cashback zaslaný na účet do 30 dní od overenia. V tejto dobe som však žiadne peniaze neobdržal a spoločnosť, ktorá zabezpečuje jeho zaslanie na email nereaguje. Priznám sa, že som mal vo výhľade aj iné routry, ale teraz ľutujem, že som nechal som sa zlákať na túto akciu. Akú máte Vy skúsenosť?

Pavel206
Registrace: 6/2024
Odpověď v diskusním vlákně

@Pavel206

Srotovne nesrotovne,dobra volba
TP-Link routery su najlepsie,hlavne modely Archer R^

A je to
Registrace: 4/2019

RE: Cashback (šrotovné) na router TP-Link

Já mám s TP-Link Archer opačnou zkušenost, od novoty jeden problém za druhžm, někdy i několikrát za den chybové hlášky, nutné restarty a vyndávání a opětovného vsunování SIM karty, a až klekl úplně. Místo něj jsem koupil polovičně drahý Huawei a ten jel víc jak rok bez potřeby zásahu, nebo chybové hlášky. Ještě mám od TP-Link Switch, ten funguje bez problémů

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD

geronimoh
Registrace: 10/2012

Doteraz som používal veľmi lacný router TP-Link TL-WR841N, ktorý bol dodaný pri zriadení poskytovaľom služby. Slúžil cca 6 rokov bez akýchkoľvek problémov a je stále funkčný. Teraz som ho v rámci akcie vymenil za TP-Link Archer AX55 Pro. Po úvodnom probléme pri jeho nastavení (spôsobený asi mnou) beží bez akýchkoľvek problémov. Nejde mi o hodnotenie routrov TP-Link ale aká je Vaša skúsenosť s vrátením alebo nevrátením toho šrovného.

Pavel206

@geronimoh

Jednoducha vec
vadny produkt,stava sa
Bolo treba reklamovat a vratit alebo vymenit
Mam 2 TP-Linky Archer,ziadne problemy nie su ani neboli

A je to

To: Pavel206

A jak vidíš, na šrotovné ti nikdo neodpověděl. Takhle se dnes vedou diskuze na netu. Fůra balastu okolo ale na zadanou otázku žádná odpověď. Já už se raději na nic v diskuzích neptám.

kynolog07
Registrace: 8/2009

@kynolog07

Tu sa nejedna o srotovne,mimochodom ja som sa zmienil
Kazdy vie,ze je to iba marketingovy tah
Ak si chcem kupit napr.ASUS,nebudem kvoli srotovnemu kupovat TP-Link
lebo bude lacnejsi :-/

A je to

cashback

Vybavuji si, že jednou jsem tímto stylem kupoval kdysi TV Samsung, 2.000 mi normálně vrátili po nějaké době. Ale přímo to myslím tenkrát nabízel Samsung, taková firma si to asi nedovolí nesplnit.

tekapo
Registrace: 1/2016

Pokud jde o cashback, kupoval jsem loni sušičku v Da***rtu, 27.6.jsem ji registroval u výrobce a 24.7. jsem dostal slíbený cashback.

torny
Registrace: 3/2018

@A je to

Po skúsenostiach s touto značkou som chcel kúpiť len TP-Link tak som vyberal len z tejto značky. Neviem, asi počítajú s tým, že ľudia po tom mesiaci zabudnú. Teraz už ani nejde o tie peniaze ale o princíp. Asi dobre na akcii zarobili a prípadná následná negatívna reklama im nevadí.

Pavel206

@A je to

No, já samozřejmě vím, že existuje reklamace. Ovšem tento modem mi dodal poskytovatel internetu O2. Jiný model tehdy nenabízeli, a po té co klekl úplně mi nabízeli ten samý jako náhradní, ovšem už za dvojnásobnou cenu, okolo 4 tisíc Kč. Když jsem jim řekl, že takový krám už nechci, tak sami v prodejně přiznali, že tento model je hodně poruchový a problémový. Huawei jsem koupil nový za tisícovku a jede jak z praku. Sto a jedna. Nedávno jsem pořídil O2 internet matce, O2 dodalo modem TP-Link 5G, ten zatím funguje, snad i bude

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD

geronimoh
Registrace: 10/2012

Až po urgencii u obchodného zástupcu šrotovné dnes dorazilo.

Pavel206

@Pavel206

Oni občas hřeší na tom, že část lidí na to zapomene a jim ty prachy zbydou. Těm, co se ozvou to pošlou.

tekapo
Registrace: 1/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra