, sekce: Jiné placené TV | |
maďarská iptv (program M4SPORT)Dobrý deň.Rád by som sa spýtal,či má niekto z vás skúsenosti s dajakou maďarskou Iptv? Mám záujem hlavne o stanicu M4 šport (Formula 1) Aktuálne využívam Magio SAT XL, a na CZ stanice mám Pecka TV. Ďakujem Peter |
Jelcan
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 8 |
@JelcanSweet TV Hungary ide v pohode.Aj M4 SPORT tam je odskúšané. Je tam viacej toho zo športu aj Arena 4 aj Sport 2 HU má dávať Slovan v utorok. Ponúka je lepšia ako naša Sweet TV. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 423 |
maďarská iptvto ti poradím něco lepšího a za super cenu ale nevím jak se s tebou spojím nemáš sz jedině tu dej mail ale nevím jestli ti to nebloknou |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 903 |
@kanonjelcan@centrum.skĎakujem |
Jelcan
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 8 |
@JelcanKdyž už někdo má v IPTV maďary, bude tam mít i SKY Sporty.... Opravdu bys koukal na M4? |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 322 |
@Zetor25Sveet TV Hu na Slovensku vie pozerať len cez VPN s maďarskou IP adresou. Takže mu poraď aj to, že ako na to VPN.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 243 |
peterskMaďarskú IP adresu stačí mať iba pri registrácii, napr. Hola Free VPN Proxy Unblocker. Potom už maďarskú verziu Sweet.tv bude môcť sledovať aj so slovenskou IP adresou, bez potreby použitia VPN. Mám to odskúšané a funguje to. |
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 203 |
@BiatecDobre ďakujem za info.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 243 |
@BiatecMne to funguje tiež aj bez VPN.Takže zatiaľ je to ok až na to že TV2 občas blokuje vysielanie svojich staníc ale to až tak nevadí. Ale dá sa to používať aj tak že keď zapnem Poľsku VPN na SK účte mám PL ponuku a keď chcem CZ ponuku tak stačí zapnúť VPN na CZ ponuku Sweet TV je výhodou to že to nie je viazané na adresu bydliska ale iba na e-mail. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Zetor25Vďaka za tip a za radu. Máš pravdu, funguje všetko tak ako píšeš. Predtým som to nikdy neskúšal, netušil som teda aj o tejto výhode, nakoľko som mal záujem hlavne o príjem maďarských staníc. Ešte raz veľká vďaka Ti! |
Biatec
Zetor25Ktorú službu VPN používaš? Funguje Ti aj na Smart TV a či len na ostatných zariadeniach ako sú PC, tablet, smartphone? Pri použití Avast SecureLine VPN, pri nastavení regiónov na SK, CZ, PL, nenaskočia mi české, slovenské, poľské kanály. Stále mi ponúka iba maďarské stanice, ktoré mám riadne predplatené. |
Biatec
@BiatecZamalo ja to VPN skúšam už 2 roky mam aj CZ stanice takto spravené ja používam VPN Hungary aplikáciu po prípade F-Secure Freedom VPN.Nech sa darí.Mne to funguje aj bez VPN. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
@BiatecFunguje to aj na Android TV boxe aj na tablete aj na mobile to ide bez problémov.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.Digi GO SK (Dočasne).
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |