, sekce: Příslušenství | |
Homatics Box R 4K - rychlost netu wifi / kabelAhoj, mám pro mě nepochopitelný problém. Před rokem jsem si koupil Homatics Box R 4K , protože mě co se ruzných věcí jako O2TV , IPTV a KODI obecně vše sekalo. Ok koupil jsem nový a zjistil , že se situace zlepšila minimálně přes WIFI jsem naměřil žalostných 5Mbit/s ačkoliv notebook a ostatní 40-50 ( pořád málo , ale jsem na vesnici ) takže jsem ten box hodil na kabel a vše ok dlouhou dobu....posledních pár dní mě začal blbnout net obecně ( bezdrát ) , párkrát jsem jim napsal , jednou problém u nich po druhé už né , něco přeladili a zase ok....tedka posledních pár dní...na notebooku přes wifi i kabel těch 40 Mbit....a box nic ...do 5 max já to nechápu...i přes ten kabel...ikdyž ho vycvaknu a změřím na tom notebook tak v pohodě....já už nevím kde mám hledat chybu....kromě toho ten box vyzkoušet někde úplně jinde v siti.... |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 347 |
RE: Homatics Box R 4K - rychlost netu wifi / k...Ještě jedno nepodstatné "možná" všimnutí ...jen download katastrofa....zajimavé že upload má stejně na boxu těch 10Mbit tak jak všude jinde...tak jak "má" být |
harry88
harry88Posledních pár dnu jsou také mimořádně příjmové podmínky, pokud máš bezdrátový příjem internetu přes přijímací parabolickou antenku na střeše a zařízení s modemem, múzou tyto podmínky ovlivňovat kvalitu připojení, stejně tak taky počet účastníků připojených na vysílač internetového poskytovatele. Používáš tento systém bezdratoveho příjmu nebo máš od mobilního operátora přenosný přijímací modem 5G. Pokud používáš tento systém příjmu, zkoušel si umístit ho na jiné místo? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 187 |
HYPERMám první verzi a všechno bych pochopil.....ale né to proč v jeden okamžik naměřím na notebooku 50 a v boxu přes aplikaci speed tester 5 ....normálně je ta odchylka 10% ....ale né toto....to nechápu ...na kabelu na boxu 3,5 / 10 a n notebooku WIFI 30/10 ....to není normální :-( |
harry88
HYPERA v dalším testu....na kabelu 8/10 a notebook na stejném kabelu 40/10....prostě tomu nerozumím proč z ničeho nic .... |
harry88
harry88A zkontroloval si pro jistotu přijímací zařízení respektive kabelaz od antény do přijímacího zařízení a od něj k modemu na pude pokud bydlíš v RD, jestli ho nemáš náhodou někde poškozený, kuna je prevít, muže být ale i špatnej dotyk v konektorech zejména LAN konektory, zkusil bych to lehce dotlačit, muže být malinko povytazeny. Mám kamaráda, který měl problém s rychlostí, po kontrole přijímacího zařízení a kabeláže, se zjistilo, že má poškozený kabel k modemu na více místech od kuny. Po oprava se příjem a rychlost zlepšila. Tak mě napadlo, že by se mohlo jednat i o něco podobnýho. |
HYPER
harry88pokud to bude ok s kabeláží a po kontrole konektoru lehkym dodlacenim dovnitř se nezmění nic, kontaktoval bych poskytovatele, ať to přijede technik zkontrolovat a změřit. Muže být začínající problém s napájecím zarizeenim nebo taky s modemem. Platíš si určitě nějaký tarif s maximální nějakou rychlosti, tak by si tam měl mít nějaký staly průměr, když se pripoji a měl si to předtím ok. |
HYPER
RE: Homatics Box R 4K - rychlost netu wifi / k...Vytvoř si hotspot z mobilu a vyzkousej. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 480 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |