, sekce: Jiné placené TV | |
Skyshowtime Samsung tvJde Vam v pohode appka? Mne kdyz najedu do sekce Filmy nebo Serialy skoci, ze se neco pokazilo. Dela to jen par dni, predtim ok |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 668 |
RE: Skyshowtime Samsung tvJe to cele nějaké doje..né. Já se zaregistroval na PC, OK. Přihlásil do app na mobilu, ok. Druhý den, přihlášení na PC "Ouha, vyskytl se problém. Zkuste to prosíme znovu.". Mobil stále ok. Přes PC se nepřihlásím. Tahle tedy ne, takovéto diletanty si předplácet nebudu. |
jn68
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 31 |
RE: Skyshowtime Samsung tvV aplikaci Samsung vše v pohodě. 4K taky jede. Android taky bez komplikací. |
Mikl
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 24 |
RE: Skyshowtime Samsung tvDiletantství pokračuje - hodinu jsem hledal kde v Samsung TV nebo v Androidu nastavit velikost a tvar titulků. Nelze - musí se přihlásit na PC nastavit to tam. To nefungující přihlášení musím tedy vyřešit, jinak se nepohnu. Zkusit jsem podporu - doporučeno spustit prohlížeč v anonymním režimu. Ok přihlásil jsem se, ale odpovídám, že to není řešení. Mám prý smazat uložená data, to je ale široký pojem, historii prohlížení (obětoval jsem), soubory a obrázky (ok), cookies (jen za poslední týden, jinak bych přišel o automatické přihlášení do dalších webů). Nepomohlo. Vzdávám a jdu nastavit v anonymu alespoň ty titulky. Nastavím černé pozadí jen pod textem. Náhled vypadá ok. V aplikaci je to ale jinak, černý je celý obdélník s titulky, nejenom pod textem. Uf.Tohle ne. Nechám doběhnout první měsíc a končím. PrimeTV nebo Max bohatě stačí a hlavně fungují. |
jn68
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 31 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |