, sekce: Linuxové přijímače | |
Vu+ ovládání přes mobilProsím o radu jak ovládat Vu+ Dual 4K SE přes mobilní telefon.Mám aplikaci DreamDroid a Vu+ pro Android,ale nemůžu to dát dohromady.Předem děkuji za pomoc,Venda. |
VaclavV
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
@VaclavVdreamDroid fungujelen to treba dobre nastavit Odskusane |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 379 |
fotohttps://prnt.sc/oeAuuIFn6Uja |
A je to
RE: Vu+ ovládání přes mobilMám Vu+Player HD a VuplusTV, jedu na iOS a obě apky jedou super 😉VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 581 |
@VaclavVJa napr. dosť často používam "OpenWebif" - t.j. zadáš ip adresu stb do webového prehliadača na mobile a pokiaľ máš v stb tento plugin aktívny, tak cez webové rozhranie sa dostaneš do stb.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 3 904 |
@VaclavVPoužívám Dream EPG Premium. Super, ale placená.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 729 |
funguje to aj ked som mimo domu?ako to treba nastavit ked nebudem doma na svojej sieti?a mozete poradit obe aplikacie na ios...? dakujem za podporu |
bonjovi222
Registrace: 10/2020 Příspěvků: 5 |
RE: Vu+ ovládání přes mobilPokud chceš aby TO běhalo i z venku, musíš mít veřejnou IP adresu a naportovat to na VUčko, a v webif nastavit přístupy a hesla na připojení z venku.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 581 |
@bonjovi222Ano funguje aj externy pristupSu tam urcite poziadavky 1,Mala by byt pevna IP adresa 2,Nastavenie portov v routri a je to 3,ostatne si dostudujes |
A je to
@WoziTo bych asi v dnešní době nedělal - k VUčku pak získá přístup "celý svět". Lepší je udělat si v domácí síti VPN, přihlašovat se do ní a skrze ní ovládat VU+Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 102 |
@A je toAhoj,děkuji za odezvu,ale mohl bych poprosit detailní nastavení dreamDroidu?Zkoušel jsem několik nastavení a nevím si rady.Co povolit,hostitel apod.Děkuji,pokud dáš radu,budu moc rád! |
VaclavV
RE: Vu+ ovládání přes mobilPovolíš-přihlášení,hostitel nebo IP tak to je přece ipčko tvého boxu, zjistíš v menu boxu nastavení-systém-síť LAN,uživatel nastavíš- root,heslo-dreambox,port 8001 a vedle 80, nezapomenout uložit.Doporučuji v nastavení sítě vypnout nastavení DHCP aby se ti neměnilo to nastavené IP boxu. |
hrotik
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 16 |
@VaclavVLokalne pripojeniehttps://prnt.sc/3M7s5cbNEkJa |
A je to
Veliké díkyStrašně moc bych chtěl všem poděkovat za cenné rady,hlavně Hrotíkovi a A je to.DreamDroid už maká!Bohužel neumí ovládání z venku,tak se pokusím rozpohybovat Vu+ pro android,nebo něco jiného,pokud najdu. |
VaclavV
@VaclavVDoporucujem dream EPG Premium |
A je to
@A je toPřesně taky ho používám. Pár korun. Bez prémium neumií nic.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
dream EPG PremiumTak jsem dal na dobré rady a stáhnul jsem si dream EPG Premium.Doma funguje naprosto super,ale jak vylezu ven,tak hotovo.A tak se šťourám v nastavení a i v samotném Vu+.Doufám že to nerozšťourám moc.Kdyby byly dobré rady k nastavení externího přístupu,vůbec bych se nebránil! |
VaclavV
@VaclavVJe to zalezitost nastavenia portov v routriale ak nemas pevnu IP adresu od poskytovatela internetu tak to nema moc velky vyznam |
A je to
dream EPG PremiumAhoj.asi už vypadám jeko pitomec,ale co se dá dělat.Nastavení jsem tak rozšťoural,že jsem rád,že se mi to podařilo obnovit.Já ale nepotřebuji doma ovládat Vu+mobilem,na to mám dálkový ovladač,fik,fik a hotovo.Já to potřebuji z venku,prostě někde mimo kde bydlím.Teď mě nemrzí necelých 200,-kč co jsem dal za apku,ale že to nedám dohromady a toho času úplně zbytečně.Pokud mi někdo poradí jak a co kde nastavit,budu mu opravdu vděčný! |
VaclavV
@VaclavVA to kvůli koukání se do mobilu venku na televizi budeš platit měsíčně veřejnou IP adresu?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@VaclavVA precital si co som ti napisal?Ak nemas pevnu IP adresu tak to nema zmysel nastavovat Ak si to vybavis mozme pokracovat |
A je to
dream EPG PremiumAhoj,IP adresu mi to ukazuje,ale nevím jestli je veřejná.A ovládat Vu+ z venku bych chtěl hlavně kvůli nahrávání Tv pořadů,jsem často pryč.Nejsem příznivcem koukání do mobilu někde mimo domov. |
VaclavV
@VaclavVTvoju IP adresu ti ukaze googleZadaj moja IP adresa a uvidis Ak sa ti meni denne alebo neviem ako casto, musel by si pokazde v nastaveniach dream EPG prepisovat IP adresu pre vonkajsi pristup |
A je to
@A je toJá se fakt moc omlouvám,asi ti připadám jako (nevhodné slovo).Na počítači si dokážu poradit,ale s tím Vu+ mám problém.Na google v počítači IP adresa ano,pořád stejná.Nevím ale,jestli bych ve Vu+ neměl najít IP adresu pro to samomostatné zařízení.Což jsem také našel,ale nejsem si jistý.Jsem jako malé dítě ve školce a to už bylo dávno. |
VaclavV
@VaclavVA je to Ti to už vysvetlil dobre. Ak nevieš, či máš verejnú IP adresu, tak si to over u svojho internetového operátora. Ale ak zato mesačne neplatíš plus tak asi nebude. Musíš vedieť najprv Tvoju "vonkajšiu" IP adresu ktorú zistíš ak napr. do prehladávača zadáš napr. https://ip.webglobe.sk/. Potom musíš zistiť IP adresu boxu ktorá sa začína na 192.168...... a tú treba zadať do routra keď nastavuješ portforwarding. Do draemEPG zadáš IP adresu Tvoju "vonkajšiu".T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 219 |
dream EPG PremiumAhoj,tak jestli můžu poprosit o rady jak nastavit Vu+ na ovládání z venku.Pevnou adresu už mám IPv4,tak jestli se mnou budete mít ještě strpení,budu opravdu moc rád,děkuji předem za porozumění. |
VaclavV
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |