Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Antik Sat

Animal planet

Zdravim,chcem sa spytat či idu niekomu programi animal planet a travel chanel na antik sat 16st.Ostatne vsetky idu.

richelie
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 67
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: Animal planet

Taky nejde zatím

Bubagamp
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 33
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE od kedy nejde?

Ja mám ANTIK SAT ale len základný balík a neviem to teraz overiť, cez Vianoce bude komplet ponuka grátis. Potom odskúšam, ale ak nejde Animal planet cez satelit - 16E, tak skúsiť napísať na antiksat@antik.sk aby to poriešili prípadne na messenger ANTIK. Ak niečo vypadlo z môjho balíčka, tak som im písal a vyriešili to v relatívne krátkom čase.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: Animal planet

Nie nejde Animal Planet.

jozef84
Registrace: 2/2011
Příspěvků: 396
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

A máte to zaplatené?

Máte aspoň ANTIK SAT pohoda pre Animal planet resp ANTIK SAT všetko pre Travel Channel? Ak áno a nejde, tak otázku ohľadom nefunkčnosti smerovať na:
antiksat@antik.sk
V dohľadnej dobe by následne všetko malo znovu fungovať. Môžte potom preposlať odpoveď, ktorú dostanete. Ale na 90% by to mali najneskôr do týždňa doriešiť, prípadne max do dvoch týždňov. Ale smerujte to prosím tam aby videli záujem o Travel Channel resp Animal planet a nevydarili to zo SAT ponuky úplne ako filmboxy, lebo ak sa neozve nikto a zistia že nejde to už dlhšie a nikomu to nevadí, tak nakoľko to nikto nesleduje tak následne to vyradia, tak písať aby vedeli že o tieto programy je záujem aj vo vlastnom záujme ak chcete aby to znovu fungovalo, neviem či niekto z ANTIK SAT chodí sem na toto fórum, teda mail je určite lepšie riešenie.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

PS ešte doplním

Napísal by som aj ja, ale ja mám len najnižší balík tam nie je ani Animal planet ani Travel Channel, tak vadiť by mi to nemalo že to nejde tak neviem či kvôli mne ak by som im písal, či by to vôbec riešili ak tieto programy nemám zaplatené, tak nech napíše niekto koho sa tento výpadok týka.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

@LukyT

Minimálne od soboty nefungujú obidva tebou spomenuté programy na Antiksate. Mám predplatený balík "Všetko". Počas pracovného týždňa pokiaľ viem, tak fungovali. Predpokladám, že to zajtra dajú doporiadku. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 890
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: Animal planet

Na IPTV to jede

Vu+Uno4KSe, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Antik sk, Netflix, MAX, Disney+, Voyo, IPTV

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 3 616
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: Animal planet

Otázka je: či po Novom roku tento operátor prežije zdražovanie.
Keď pozerám čo predvádza Skylink tak nechápavo krútim hlavou že koľko tento experiment bude ešte trvať.
Fotelka je už dávno pod kytkami.

tophunter
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 352
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

Aké zdražovanie?

Myslíš transakčnu daň? Alebo poplatky od TV vysielateľov? Myslím že ANTIK SAT prežije. Je veľa prijímačov čo sú kompatibilné s ANTIK SAT teda s HEVC. U Fotelky bol problém, pozícia 51.5 východne ako aj 30 západne čo istý čas používali boli ďaleko od ostatných. Nikto nemal k dispozícii potom Astra 19.2 alebo hotbird 13 a podobne, a navyše niekde bola táto pozícia aj pod obzorom a nebola zachytiteľná. 23 16 a tie okolo sú na obzore najvyššie. Áno, ANTIK SAT síce odporúča 90 cm a viac, ale v pohode ide aj na 80 cm. Niekedy mi Skylink vypadáva aj skôr ako ANTIK SAT, majú síce lepšie transpondéry ale parametre ako FEC a podobne majú horšie že to dokonca skôr vypadáva ako ANTIK. Teda toto by som v ANTIK SAT nemal ako mínus. HEVC je tiež už formát ktorý sa napríklad v ČR bežne používa v DVB-T, začína aj u nás, prečo by nemohol byť aj na SAT? HEVC je budúcnosť čo sa týka formátu obrazu. Ak nepríde ešte niečo ďalšie, fotelka vymýšľala rôzne veci okolo symbol rate čo malo častokrát problém s kompatibilitou na rôznych prijímačoch. HEVC prijímače bežne sú a nie je problém, tá vysoká SR je väčší problém a navyše pozícia mimo ostatné populárne, navyše žiadna karta len modul, čo vyraďuje UNI čítačky čo je pre viacerých kľúčové, Skylink s UNI aspoň čiastočne fungoval, ANTIK SAT funguje s UNI OK nie je problém ani multi tuner, preto ANTIK SAT bude mať stále záujem, nehovoriac o najnižších cenách, 0.99 bolo menej než Fotelka, teraz 3.90 je aktuálne najmenej, akcia 6+6 z toho robí dokonca 1.95, čo je skutočne najmenej na SAT trhu u nás okrem karty RTVS. Tá je totiž grátis. Všetci rozumní ktorí mali pred tým Skylink na dlhé roky grátis tak majú buď RTVS + ČT kartu rovnako grátis, alebo keď sledovali Markízu a JOJ, tak potom mali ANTIK SAT za ešte 0.99 na dlhé obdobie zaplatené dopredu, kedy mohli za cenu karty Skylink okolo 70 eur mať ANTIK SAT základ vrátane karty na 5 rokov. Ak karta bola v akcii za 10 eur cca a balíček za 0.99 krát 60 mesiacov, tak je to zaplatené na 5 rokov "zadarmo", teda 5 rokov to ide, Skylink mali aj menej, najnovší len 2 roky, starší od roku 2008 keď pridali aj CZ programy tak mali max 5 rokov, potom už platili SP, jedine dlhšie to mali ti, čo mali ešte pôvodnú Slovak link kartu, takto to išlo možno 8 rokov, ale koľko programov tam vtedy bolo? A cena karty vtedy? ANTIK SAT za 79 eur karta 10 eur a predplatné pre začiatok na 60 mesiacov necelých 60 eur je okolo tých 80 eur. Karta Skylink štandard ICE stála 77 eur alebo nejak tak.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

Teda Skylink cena a ANTIK cena

Skylink cena a ANTIK cena podobná, ANTIK SAT 5 rokov istých, Skylink za taký cenu väčšine len 2 roky, tí ktorí mali skôr mali viac ale max 5 rokov ale cena karty bola oveľa vyssia pred tým. V ANTIK SAT viem že som si zaplatil 5 rokov, Skylink som myslel že je zadarmo a pôjde mi stále a zrazu koniec alebo zaplatiť SP vyššie než 0.99 na ANTIK SAT. Teda logicky keď Skylink zvyšoval poplatok na až 5.80 tak som dal ANTIK SAT na 5 rokov ešte za 0.99 a ešte funguje do dnes, keď sa zvyšovala cena tak som si ešte predĺžil o 2 roky aby som mal ešte dlhšie tých 0.99 tak mám to až do 2027 do apríla. Potom určite ak ANTIK pôjde predĺžim aj za 1.95 a aj 3.90 ak bude taká cena, samozrejme už len po rokoch nie viac rokov dopredu. Ale určite nebudem dávať Skylink ktorý bude už možno dávno aj nad 10 eur. Teda ANTIK SAT je pre tých ktorí chcú Markíza a JOJ a nechcú platiť zbytočne viac ako je nutné. A má aj dobrú pozíciu medzi 19 a 13 a blízko je aj 23 na óčko, noe a podobne aj Lux HD a RTVS 24 HD. Kto si dá multi LNB tak má aj FTA 23.5 a nemusí mať Skylink môže mať v pohode ANTIK SAT. Ja ako predajca SAT TV by som určite primárne doporučoval ANTIK SAT + 23.5 FTA v prípade záujmu aj 19.2 a 13 ak by bol záujem, Skylink len ak niekto by chcel šport ako premier league alebo liga majstrov a podobne čo ANTIK SAT nemá z ale na Markízu a JOJ a ČT určite ANTIK SAT + prípadne FTA 23.5, Skylink ak je to nutnosť. Ideálne ešte aj v kombinácii s Free DVB-T/T2. Teda ANTIK SAT nemá dôvod neprežiť na trhu na rozdiel od Fotelky. Navyše mali teraz masívnu kampaň na mail kde mali porovnanie Skylink a ANTIK SAT balíkov. Teda asi chcú pokračovať a získať zákazníkov a nie končiť. DPH bude stúpať všade aj Skylink aj ANTIK SAT. Platíme za televíziu menej ako keď bol Skylink zadarmo. 4.64 koncesionársky poplatok + 0 za SAT a teraz koncesionársky 0 a za SAT len 3.90 aj to niekedy cez akciu len 1.95! Tak treba si spočítať 2 + 2. Ale dôvod aby ANTIK SAT zanikol nevidím. Internetových TV je veľa a veľa aj pribudli v poslednom čase, tak so SAT majú výhodu, samozrejme ponúkajú aj internetovú TV kto by chcel. A aj zadarmo k SAT TV. Ale satelitna TV je niečo naviac čo iní neponúkajú. Navyše môžu to dotovať, ponúkajú internet na ktorom určite niečo aj zarobia. A prenájom bicyklov a kolobežky tiež. Hoci majú nízke ceny ale nemyslím že by to bolo stratové, tak majú ak by bolo treba z čoho dotovať SAT TV.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

SAT TV a budúcnosť

Jasné že SAT TV nemá budúcnosť z ale ešte tá doba zatiaľ nenastala a ak chcú ponúkať niečo lepšie než konkurencia tak SAT TV sa im zíde, aspoň zatiaľ, a po novom roku sa to ešte nezmení, na streaming sa na Slovensku prejde kompletne tak za viac ako 10 rokov , výrazný ústup SAT TV možno o 5-10 rokov, teda pár rokov sa pre ANTIK ešte na konkurenčnú výhodu oplatí mať aj SAT TV.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@LukyT

Ty si ktorý expert zase z blacklistu? :))) Toto čítam tu už veľmi "dávno", že satelitný príjem končí. No nekončí, buď si istý, že ešte min 50 rokov bude a ešte ďalej určite. Streaming a IPTV kým všade nebude dostatočný internet tak extrémne rozširovať nebude. A tu neide o to, či IPTV ponúka niečo viac ako sat. A počítaj plus ešte aj s rozširovaním iných služieb, napríklad smart domácnosti a pod. kde to ubere dosť veľa z "netu".

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 175
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

RE nepochopil

Vidím ako tu alebo na rádia bodka sk alebo aj satelitná TV bodka sk a na iných formách píšu o tom že satelitná TV končí, čo články ohľadom Sky UK a BBC? Tak asi svoje zdroje mám. Ja som nepísal, že IPTV ponúka niečo viac, len že prevádzkovateľov IPTV je viac a ANTIK tým že má aj SAT TV ponúka niečo viac čo iní neponúkajú a že zatiaľ ešte táto doba nenastala a týmto že ANTIK ponúka aj SAT TV má zatiaľ konkurenčnú výhodu a preto ju zatiaľ rušiť nebude. To som reagoval na margo predošlých príspevkov kde som o konci SAT TV písal, že nezmenil som názor, len že teraz v týchto rokoch to ešte má význam, niekto iný totiž písal, či ANTIK SAT vôbec prežije, preto reagujem, že zatiaľ nevidím dôvod, prečo nie, ale že hovorím len o najbližších rokoch.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

A budúcnosť

A budúcnosť nech je akákoľvek, necháme sa prekvapiť lebo naozaj nikto asi nevie ako to napokon reálne v skutočnosti dopadne. Tak o budúcnosti sa snáď ďalej už nehádajme.

LukyT
Registrace: 8/2024
Příspěvků: 51
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@LukyT

To že Ty máš nejaké zdroje od nejakého operátora ešte neznamená, že satelitné vysielanie končí. A v dohladnej dobe určite nekončí. Zbytočne to riešiš. IPTV bude vyvíjať popri SAT. Najväčší problém je, čo som písal je s internetom. Napríklad 60% územia Slovenska nemá nazvem to "pozemný" internet rýchlejší ako 200 Mb/s. Takže to že IPTV je a v akej forme je pekná vec ale asi by sa to malo dostať k zákazníkovi nejakým spôsobom. Je to zložité a my to tu nevyriešime. A debaty o tom podľa mňa, či skončí sat je zbytočné lebo nekončí.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 175
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

Antik sat

Dakujem za reakcie uz sa to rozbehlo

richelie
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 67
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@petersk

Jakto že nekončí šak Sky UK končí.
Za ďalšie sa počíta pokrytie na obyvateľstvo nie na m2.
Bill Gates povedal pred 20 rokmi že televizia cez internet bode top 1.

tophunter
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 352
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

RE: Animal planet

Elon vam za facku vynesie satelitov kolko chcete, takze asi tolko k veci

sky59
Registrace: 1/2023
Příspěvků: 492
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@sky59

Jasne. A prevadzkovat ich budes ty vo svojom volnom case a zdarma.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 2 003
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra