Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Tv Panasonic

Zdravím Vás všetkých.Prosím Vás,vedel by niekto,či sa dá na týchto tv pri formáte DVBC nejako zapnúť LCN?Fakt je to v 21.storočí smutné,že to nie je obsiahnuté v menu,ako bežná vec.Týmto pozdravujem tvorcov firmware,nech sa oholia a naspäť do školy..

polfini
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv Panasonic

..v takýchto prípadoch žiadna škola nepomôže, lebo takéto veci nikde nevyučujú.Kto sa o takéto veci zaujíma, tak sa naučí sám viac ako v nejakej škole..Na mnohých tv sú tie funkcie nastavovania a pod tak totálne blbo robené, že aj na 20 ročnej sat.skrinke to bolo robené 1000x lepšie, priam dokonale.Ale hlavné je, že to do tých tv dávajú tí, ktorí sú v prvom rade vzdelaní a s titulmi.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

..napadlo ma, že už v minulosti na viacerých tv panasonic, ale aj lg boli rôzne funkcie prístupné podla toho, ktorá krajina bola zvolená ako užívatelská.Skús postupne ponastavovať rôzne krajiny, možno to na niektorej inej okrem slovenska pôjde.Napr.na starších lg, ked bolo zvolené ako krajina slovensko, na tv nebol aktívny dvbt tuner.Ked sa zvolila iná krajina, dvbt sa zrazu objavilo.Na panasonicoch ked bola zvolená krajina slovensko, dvbt tuner nepoznal mpeg4 !!!!!!!!!!!!!!!!

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Teoreticky by sa to mohlo objavit pri uvodnom ladeni stanic. Niekedy to tak fungovalo. Ale kedze nikto nevie aky mas presne TV...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Ďakujem za reakcie,
tých typov je viacej,ja sa totižto starám o zákazníkov u jedného káblového operátora.Čo Panasonic,to problém.Žiadna počiatočná,koncová frekvencia,symbol ešte,QAM,nič.Ladenie inej značky mi zaberie 1min.Panasonic 15min.+ Neuloží stanice podľa NIT.Továrenské nastavenie som skúšal.Krajiny od Ulambátaru po Argentínu,nič.Proste keby múdre hlavy vedeli,že okrem IP TV ešte existujú aj providery,čo využívajú DVB,tak by porozmýšľali a doťukli by FW aby zákazník nemusel byť utrápený.

polfini
Registrace: 12/2007

@polfini

skúsiť vyhľadať KTUO navody-na-ladeni-tv

emte
Registrace: 3/2006

@polfini

a kdo by to LCN u DVB-C potreboval nebo nedej boze chtel ? vzdyt je to k hoxnu a jen to skodi 😂👎

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@polfini

ladeni DVB-C konkretne tedy u kabelovky vodafone probiha pres automaticke ladeni najde mi to vsechny programy a je to par minut, nic tam nepotrebuju nastavovat, a nikdy s tim zadny problem nebyl, ale samozrejme ze to jde i rucne. 👍 tak co zase vymyslate

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Polfini

Lcn funkce bejva někdy i na škodu pokud už máme sestavený seznam a vymazali jsme z něj duplicitní programy co tam jsou dvakrát např. u pozemaku. Osobně tuhle funkci vypínám pokud tam je a ladim to raději manuálně. Někdy se také stane, že se seznam opět bohuzel rozhaze a musí se to znovu seřadit. Tv Panasonic jsem ladil už hodně dávno, ale dělal jsem satelitní příjem a jednou jsem ladil kabelovku v dvb-t tuneru, protože v C tuneru některý stanice nešli nebo tam nebyli. Po naladění jsem stanice přesunul do oblíbeného seznamu Profil 1 nebo 2 a seřadil podle sebe. Jednalo se převážně o programy co vysílají přes pozemní anténu. Kamarád si platil kabelovku kvuli analogovému příjmu pro nahrávání na video kazetu, kdyz manželka byla v praci a nemohla sledovat seriál nebo nějaký film.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra