![]() |
|
nahrávanie na USB z ABcryptobox 752vie mi niekto povedat,že prečo mi napr.STV 1,2..Prima,Nova a dalších 50 programov,čo som skpúšal nahráva na USB disk a napr.Markíza Klasik,Markíza Krimi a ešte niektoré nenahrá....akosik tomu nechápem...dík za každú reakciu... |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE 752Tak 752ku mám aj ja, ale ja používam ANTIK SAT, neviem či máš Skylink alebo ANTIK SAT. Kartu ale napriek tomu, že funguje v čítačke používam v module. Ab Cryptobox 752 HD + conax Smit + ANTIK SAT karta= nerobí mi to problém pri nahrávaní na externý USB HDD. Ale ja mám USB HDD, teda nie klasický USB kľúč ale externý HDD cez USB, čo môže mať vyššiu prenosovú rýchlosť než USB kľúč. Aký máš USB HDD? Klasický USB kľúč alebo externý HDD? A máš Skylink alebo ANTIK SAT alebo niečo iné? Používaš modul alebo internú čítačku? |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
PS ešte otázočkaJe tento Ab Cryptobox 752 nový alebo už ho nejaký čas používaš? Ak ho máš nejaký čas, robí tento problém už dlhšie resp od začiatku alebo sa to ukázalo až teraz? Alebo je ešte nový? |
LukyT
![]() |
|
@LukyTkámo všimol som si to včera,že mi nenahráva isté programy...pred tým nahrávalo,ale vieš,Markíza Klasik ešte nevysielala...vačšinou som nahrával z STV,CT,Nova a tam to išlo...ale je pravda,že som menil asi 4x software..jedná sa o programy zo Skylinku a kartu nemám ani modul(chápeš)...mám externy USB HDD disk 4TB...len ozaj nechápem,že prečo to nahráva len isté programy... |
nick211
![]() |
|
@nick211Skus si nieco pozriet o vyssom zabezpeceni (A000) pri vysielany tychto programov. |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
@Mikes11zabezpečenie s tým nemá nič,lebo na iný hard disk tú Markízu Klasik nahrá...už iba snád preformátovanie HDD by mohlo pomôct!?...keby nešiel žiadny program nahrat,tak chápem,že je to v HDD..ale vačšina ide,len ta posr...Markíza Klasik nie a ešte pár... |
nick211
![]() |
|
RE teda sharing?Podľa toho čo si spomínal, že nemáš kartu ani modul tak mi to vychádza na sharing z navyše keď si písal to chápeš v zátvorke. OK, tak potom poradiť neviem, ale môže to byť diskom, keď iný ide OK. Má dostatočnú prenosovú rýchlosť ten HDD? Lebo väčší môže byť pomalší, ja mám 500 GB a OK ale ty máš 4 TB, a to je rozdiel. Máš aký formát? NTFS alebo FAT32? Môže byť problém aj formát, niektorý mi nešiel vôbec, myslím exFAT alebo nejaký taký. NTFS ide aj FAT ide OK. Ale ja mám modul Conax a kartu ANTIK SAT, tak je to iné, navyše mám originál soft. Snáď za výraz sharing nedostanem znovu žltú alebo dokonca 🍋 či 🍌. |
LukyT
![]() |
|
RE: nahrávanie na USB z ABcryptobox 7524TB je celkom už aj dosť. Koľko TB má ten HDD disk, na ktorý Ti Markízu Klasik nahrá?Ja som sa dávnejšie dosť vytrápil s externým 1TB HDD Seagate pri Linux Formuler F4 Turbo Combo a Zgemma H7C. Zhruba pri každej tretej nahrávke sa síce tvárili že nahrávajú, ale pri ukončení nahrávky zamrzli a nič nebolo nahraté. Pri pátraní po internete som narazil na zmienku, že externé HDD Toshiba majú nižšie prúdové nároky ako Seagate. Tak som na skúšku jeden externý HDD Toshiba objednal a odvtedy nie je žiadny problém. Všetko sa vždy nahrá a ani raz prijímače nezamrzli. Seagate nakoniec ostal k PC, tam problémy nerobí. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 482 |
![]() |
|
@Frank11ten má 1 TB..ale ked skopírujem tú Markízu Klasik s toho 1 TB na ten 4 TB disk,tak tam ju prehrá normálne... |
nick211
![]() |
|
@nick211Keď už je to raz nahraté (určite odkódované), tak s tým už samozrejme problém nemá. Problémy robí pri nahrávaní, nie pri kopírovaní.Môžeš ho skúsiť teoreticky znovu naformátovať, ale pochybujem, že tp pomôže. |
Frank11
![]() |
|
nahrávanie na USB z ABcryptobox 752Kódované programy nahrává zakódované. Vše se dá jednoduše vyřešit dvb-t modulátorem a nahrávat až za ním. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
@ModřinaTo ale nevyrieši jeho problém. Na iný 1TB HDD mu tú Markízu Klasik nahráva.No a za tú cenu si môže kúpiť rovno linuxový prijímač. |
Frank11
![]() |
|
RE: nahrávanie na USB z ABcryptobox 752tak po dôkladnejšom zistovaní som došiel k záveru,že nejdu nahrat len čisto programy Markízy a to Markíza,Markíza Klasik,Markíza Krimi a Markíza International...ostatné idú....zaujímavé |
nick211
![]() |
|
@nick211Možno by to chcelo vyskúšať iné softy. Pri tých AB Cryptoboxoch býva problém nájsť správny softvér, aby všetko fungovalo tak, ako má. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11keby bol zlý soft,tak na dva iné HDD čo mám a som to skúšal,by to tiež nešlo a tam to nahráva v poriadku všetko... |
nick211
![]() |
|
@nick211To je fakt. Takže problém spôsobuje ten 4TB externý HDD. Ak nepomôže preformátovanie, tak výmena za iný. A asi by som to už neriskoval so 4TB.A ak trváš na 4TB, tak by som aspoň vyskúšal iného výrobcu. |
Frank11
![]() |
|
![]() |