, sekce: Antik Sat | |
Trhanie obrazu Travel Channel HD a Animal Olanet5HDobrý deň, môžte niekto skontrolovať či aj vám sa trhá obraz na 16E, Antik SAT?VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 691 |
Správny názov je Animal planetViem to overiť len vseobecne, či daný kanál neseka cez OTT Magio. ANTIK SAT síce mám ale pri týchto 2 kanáloch (aj veľa ďalších) mi to vypisuje, že program nie je súčasťou predplatného resp kódovaný kanál, nakoľko mám len balík začiatok. Budem to vedieť overiť cez Vianoce, keď ANTIK sprístupní celú ponuku pre všetkých. Inak do nedávna mi ale Animal planet fungoval aj dávno po promo ukážke asi ešte niekedy v lete. Ale teraz už nejde a Travel Channel myslím od minulých Vianoc nešiel v promo. Tak overiť neviem, keby si sa pýtal na Markízu alebo JOJ prípadne dokonca aj JOJ šport, tak by som to overiť vedel. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 176 |
@kostik123Antik ich berie od albánskej DTH platformy. Na Animal sa vysiela momentálne lov na aligátora na Amazone a video je plynulé.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 590 |
@kostik123Na Traveli zas hľadajú zlato v rieke. No problemos, amigos.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 590 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |