, sekce: Skylink | |
zrušenie českého balíčku na skylinku na SlovenskuChcel som si teraz v októbri tak, ako po minulé roky zaplatiť ročný, tkz. český balíček na Skylinku a, zrušili ho. Že vraj od 20.09. ho Skylink zrušil pre všetkých. Tak zbohom ....( prečo nezrušíte maďarský ? ) |
mirco
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 11 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
@mircoKúp ďaľšiu kartu a ak niekoho poznáš v CZ nieje problém aby ti to platil.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 691 |
@mircojaky "cesky" balicek ? ono neco takoveho existuje ? v Cechach k dispozici zadny "slovensky" balicek neexistuje.jedina varianta jeste jedna karta. ale k cemu, k cemu nekdo na slovensku potrebuje nejaky cesky balicek ? vzdyt v obou zemich v tom zakladu davaji jedno a to same. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 250 |
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...Tiez netusim, co je to "cesky" balicek. Ale cesky variant Skylinku si platim normalne zo Slovenska SK platobnou kartou.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 060 |
zrušenie balíckuDik za reakcie. Kartu na český región som si preventívne hneď prehodil, ako zrušili Novu a Primu na Sk.Niekedy v r. 2017.Mám ju odloženú. A občas ju oživím nejakým lacným balíčkom.A kúpil ešte jednu na Sk región. A práve na nej Skylink dovolil v sekcii platby v zákaznickej zóne, si zaplatiť na rok ( inak sa nedalo) si, tkz. " český balík " a tým umožnil aj na Sk pozerať Novy, orig.Primu... Nemusel som používať " českú kartu ". |
mirco
@mircoAk ti ide iba o CZ stanice skúsil by som Pecka TV tu je možné objednať aj na Slovensku.Základný balík bohato stačí je tam aj Prima Zoom. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.(BGTime.tv)
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 465 |
@mircoPokud nejsi závislý jen na satelitní TV (například někde v horách), tak bych taky volil "něco" přes internet . . . Antik TV, Sledovani TV, Sweet TV (má to svá pozitiva) Konec konců ani SkylinkLive by nebyl špatný (se s někým dohodnout) Prostor pro kreativitu tady asi je |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 229 |
re Zetor25Práve Pecka ma zaujala. CS balík mám do 14.10. a práve si Pecku prezerám .... |
mirco
re.hokejka988Dík. Nie, nie som závislý. Som z Bratislavy.Len som sa chcel podeliť o , pre mňa nepríjemný poznatok o vypínaní. ( maďari im nevadia). Budem skúšať alternatívy. |
mirco
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...Český balík Skylink zaviedol asi tak pol roka potom čo Nova stiahla svoje stanice z nášho trhu, čiže niekedy koncom roka 2017 alebo začiatkom roka 2018 - čo je už pekne dávno. Dal sa normálne zaplatiť ale nakoniec ho museli zrušiť kvôli porušovaniu vysielacích práv. Inak ja naozaj nechápem čo všetci vidíte na tých českých staniciach, okrem verejnoprávnej ČT je to rovnaký reklamný odpad ako markíza, joj.🙄 |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 892 |
@MontevideoReklamy jsou i v jiných zemích a státech. Těch se nezbavíš. A přece nebudu pořad do kola koukat na streamovací služby. I my si občas pustíme Joj a nebo jiné programy z SK.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 816 |
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...balíček sem tam zrušia potom ho potichu obnovia atd atd, veď vlastne kôli tomu zobrali slovakom ceske stanice aby si ich potom museli kupovat aj ked v ceskom dvbt su volne, hrajú to na vysielacie práva, no takže: simpsonovci alebo NCIS alebo 2 a pol chlapa a podobné tuctoviny |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 400 |
@mircoZda sa ,ze iba tebe vadia |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 391 |
RE...V mojom okolí, sme napríklad radi pozerali krimi na českých staniciach, namiesto Farmy a Varenie na SK. Aj rozumiem, že ten obsah rotuje, včetne množstvu reklám. Ale,keď umožnili si priplatiť maďarské stanice, tak české prečo nie ?Som " starý " čechoslovák a vadí mi to a aj môjmu okoliu. |
mirco
@mircoToto vadi Markíze a JOJke lebo Čechom rozumieme viacej ako Maďarom ja mám České stanice cez Sweet TV.A som spokojný iba základ ale to stačí je tam Prima ak ide o seriály tak skúsil by som ešte České Voyo to ide tiež bez problémov aj na Slovensku.Nech sa darí. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.(BGTime.tv)
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 465 |
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...Mne končil pred Vianocami 2023 a tiež už mi ho nepredĺžili. Nepomohol ani argument, že som zákazníkom 20 rokov. Za ušetrené peniaze "českého balíka" + niečo dohodím z peňaženky si teraz platím Netflix a spokojnosť.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 367 |
@mircoLIVE CZ za 3,99 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 366 |
CZ balik na SKLTak som zvedavy co sa udeje u mna. Ja to mam opacne, CZ karta a SK balik mesacne cez inkaso.. minuly mesiac mi stiahli v pohode.. a ucet na inkaso menili minuly rok ci kedy, dal som suhlas a fici to dalej. Tak bud nejaka novinka alebo klasila skocilo 1-no esp 2-rocne predplatne a neda sa obnovit, resp. Viacnasobne 1 alebo 2 rocne predplatne kupene v dobe ked to slo.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 164 |
@Bohemia cz@Bohemia CZ - V ČR a SR jsou na Skylinku úplně jiné "základní" stanice. Stejnou nabídku mají jen ti, kdo kdysi stihli časově omezenou akci, kdy se na jedné kartě daly aktivovat dva servisní poplatky za české a současně slovenské programy. Měl jsem to tak spoustu let, než jsem kartu Skylink zrušil. Tím padl i ten "slovenský" základ.Nova s Primou si vyřvala, že si nepřeje, aby na Slovensku diváci přijímali české programy a odůvodnili to "zkvalitňováním" služeb divákům. Ve skutečnosti šlo o vysílací licence a hlavně reklamu. Jinými slovy, pořady vysílané v ČR neměly licenci vysílat v SR a navíc reklama byla cílená a hlavně zaplacená zadavateli pouze pro ČR. Takže logicky únik zisků. Dalo by se tedy říct, že na Slovensku vysílali "zadarmo" a nic z toho neměli. S odstupem let postupně vytvářejí mutace programů pro SR, ale ty mají jen stejný název, ale jiný obsah. Slovenský divák si samozřejmě vždycky najde cestičku, jak české programy přijímat i na Slovensku. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
RE vypnutieTak dík za informácie a pokec .... |
mirco
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...CZ balik na kartach SKL normalne beží využivam ho od roku 2019 prdlžoval som predplatne v juni do juna 2025 všetko v pohode. |
jarovanis
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 24 |
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...nemusí sa registrovať druhá karta na Čecha , stačí prehlásiť že mám chalupu v Česku a tie vysielacie práva ešte tak pre šport, ale ak vytiahnu niečo z archívu točí sa to na všetkých staniciach, priamo sa dá pozerať len vlastná tvorba napr. v rovnakom čase môžu pozerať všade rovnakú farmu, na jojke a prime zas Talent v rovnakom čase bude len priamy prenos |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 250 |
@DzordzoTo je nejaká appka? |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 549 |
RE: zrušenie českého balíčku na skylinku na Sl...Balik sa zrusi definitivne vtedy, ak ho nestihnes predlzit vtedy, ked este plati.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 574 |
Re:zrušenie českého balíčku na skylinkuPotvrzuji zrušení Slovensko balíčku na české kartě i Českého balíčku na slovenské kartě od 10.2024. |
DUSAN1977
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 55 |
@LucaBrazzaPřišel mi email, že předplatné už není možné prodloužit balíček SK byl zrušen předplatné končí 1.11.2024 |
DUSAN1977
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 55 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |