, sekce: DVB-S přijímače | |
Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Rodicum prestaly na prijimaci Mascom fungovat programy CT, ani CT24 nema signal. Na tuneru v tv sony na stejne parabole funguje vse jak ma, i jsme na stejnem kabelu zkusili mascom a nic.Takze predpokladam, ze ten prijimac je uz za zenitem a shanim neco novyho. Chtel bych spis neco jednoduchyho, s CI slotem a slusnym SW, ceskym EPG, fastscanem. Pro sebe mam VU+, ale nechci delat kazdy tyden support na dalku. Cena max 3000. Koukal jsem po AB 700HD, ale nikdy jsem to nevidel nazivo, predevsim SW, rychlost prepinani, ladeni a organizace programu by me zajimala... Karta Irdeto ICE01 |
Batul
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 64 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
@Batultak predevsim neco se sachtou, a CI+, ono se toho dnes uz moc nedela, ale rozhodne NE srajdy typu AB a podobne. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 250 |
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?To uz radsi nejaky box SKYLINK REDY treba KAON kdyz neco lenejsi. |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 100 |
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?Když Ti to jede na sonce, proč nedáš ci-modul s kartou do ní a bude to nejjednodušší, pro ně i pro Tebe. Na sonce vyzkoušej, jak by to šlo a uvidíš...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 145 |
@tukanTa tv je v jinem pokoji a pravidelne jede. Takze nelze pouzit, proto shanim nahradu za ten mascom. |
Batul
@BatulVyměň v Mascomu kondíky ve zdroji a jedeš dál. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 814 |
krupinokondikama ve zdroji to nemusí končit, další múzou být na přístrojový desce. Přesný označení přijímače Mascom neznáme. Ale mohlo by se jednat o starší kousky s oznacenim 2000 nebo 2600 případně MC 250,270. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 376 |
@krupinoA jesté nejaký bezkartový modul a HEVC s ohledem do budoucna. |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 100 |
@HYPERMascom kdysi poridil deda, 10+ let zpatky. Opravovat nic nebudu, neumim to a vymena neni draha.Zatim jsem tu moc tipu nedostal... |
Batul
RE prijímačMožno niečo na kombinovaný príjem, čo by zvládalo aj Live TV , prípadne rovno prejsť na Live TV (Skylink TV cez internet). Ak je karta Irdeto, tak potom Ab Cryptobox 650 HD + Irdeto Smit modul. Toto sa mi osvedčilo najviac v kombinácii so Skylink. Na ANTIK SAT potom Ab Cryptobox 750 HD + Smit conax modul ale to je už iný operátor a nepoužiteľný v ČR. Ešte možnosť prejsť na FTA DVB-T resp DVB-T2, ktoré má skoro kompletnú ponuku, ale ak ide o šport potom asi jedine nechať Skylink a s tou kombináciou Ab Cryptobox 650 + Irdeto Smit Skylink ready. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 182 |
@BatulPokud chceš zachovat kartu, tak kup pro rodiče certifikovanou Teslu TE-3000 za 1500,-. Rady jako Kaon, betkartový modul atd jsou kraviny, protože přijdeš o klasickou kartu. Nejvíc tu zase perlí LukyT, který není schopný pochopit jako vždy zadání. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 974 |
@BatulAk vstavany SAT tuner funguje, naco ti je externy SAT prijimac, prosim ta? V com tvojim rodicom vstavany SAT tuner nevyhovuje? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 264 |
@Jean RenoPsal,že je to televize v jiném pokoji.Já jsem měl AB Cryptobox 750 a nebyly žádné problémy.Jsou prodejci,kteří mu to prodají už nastavené. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 123 |
@RAFI007LukyT zadanie pochopil, myslím že Ty navrhuješ prijímač bez CI slotu, aj keď zadávateľ ho chcel. LukyT presne trafil a ja mám rovnakú skúsenosť s CRB pre dôchodcov, ale už by som šiel do Cryptoboxu 752, aby bol v jednom aj pozemný príjem ako záloha pri výpadku SAT. |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 366 |
@Jean RenoPreboha, ved najprv citaj (s porozumenim) a potom reaguj...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 067 |
@DzordzoMame ted prijimac Mascom s CI modulem a irdeto kartou. A k uni cteckam nemam extra duveru, proto jsem chtel novy prijimac s CI slotem.A shanim neco slusnyho, co se nekazi, dobre se to ovlada a ladi a neni to slozity. |
Batul
@BatulCryptobox 752 HD, mám ich niekoľko, poruchovosť cca 5% |
Dzordzo
@DzordzoDiky, kouknu na to. |
Batul
RE: Jaky prijimac s CI slotem na skylink?CRB 750 alebo 752, korektne pracuje so ready modulmi skylink, má funkčný fastscan, pomerne dobrý obraz a nerobí problémy, poruchy len v 1 mesiaci prevádzky som zaregistroval, asi 2, ináč nebol nikdy problém, predaných cca 80 ks... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 520 |
@RAFI007klasická karta za pár rokov skončí , modul sa tiež menil , ten najstarší už dnes nejde a bude to ako to má na SK Digi, párované karty a to bude utrum pre všetkých a preto klientov nestratil |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 262 |
@Dzordzočo ti je to platné ked práve on dostane ten čo rýchlo odíde, tam musíš mať šťastie, dnes je elektronika oveľa menej kazivá ako niekedy , dnes by som sa servisom neuživil, niekedy to bol parádny príjem, myslel som že už lepší v tej branži nenájdem a predsa som našiel , dnes jednoznačne vo výpočtovej technike |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 262 |
@Duzuvymení v záruke za nový ... 5 ročná záruka v Alze +15,50€ Všetko ostatné spĺňa na 100% |
Dzordzo
@DzordzoLukyT začal se svojí oblíbenou IPTV, takže pro rodiče tezatele to moc netrefil.V Mascomu byl modul z důvodu certifikace přijímače pro Skylink.Modul Mascom je již bez podpory a bez 64bit šifrování. Pokud modul odejde, tak musí přejít na bezkartový CAM 803 s rozhraním CI+ a nebezpečím změny sw přes OTA.AB Crypto má jen CI + sw k tomuto modulu, může ale kartu dát s příslušným sw do čtečky. Proto ta rada s Teslou pro rodiče. Tesla se dováží každoročně po 10tks a má podporu od M7, sw je přes družici, hw poruchovost pod 1%,. V případě vadné karty jde domluvit se skylinkem výměna za druhou.Předpokládám, že Batul to chtěl mít do budoucna bez problémů, proto tato rada. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 974 |
@RAFI007Je to tak, jednou nastavit, predvest a vic se nestarat. |
Batul
@zolyTyhle Krypťouchy s novějším softem umí M7 i ve čtečce. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 814 |
@RAFI007Cryptobox M7 zvláda aj v čítačke, CI+ je do zálohy. Ja mám kartu M7 v čítačke a v CI+ modul od Digi. To Tesla asi nedá. Takisto je možná kombinácia AntikSAT + Skylink, čo nie je tiež úplne márne pri momentálnej cene základu AntikSAT 24,-EUR/rok a ten základ je dosť obsiahly. Sat bez CI už by som nekupoval ... |
Dzordzo
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |