Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta

Zdravím, od dubna nemám nic předplaceno na kartě. Když si objednám balíček teď, bude fungovat ?? Nebo jaká je lhůta pro oživení karty, nevíte někdo? Děkuji

wlada
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@wlada

zadna lhuta ted neni. je amnestie na reaktivaci. jinak driv to bylo ze po 12ti mesicich spadne karta do mrtvy.
jeste aby zrusili ten extrem aktivacni registracni poplatek 999kc.!!! a bude to v poradku. 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: Skylink karta

Díky za odpověď, jinak ten aktivační registrační poplatek se mně snad netýká teď, doufám. Díky a hezký večer

wlada
Registrace: 8/2009

Wlado,

Určitě ne, pokud si měl zaplacen balíček k poslednímu dni před pulrokem a navíc je teď stále ta amnestie od aktivačního poplatku.

HYPER
Registrace: 11/2010

amnestie

by byla potřeba až po roce neplacení služby

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

tak samozřejmě, že je to po uplynutí 12 měsíční neaktivní platby od posledního termínu platneho balíčku. Taky mám dvě karty delší dobu v šuplíku. Možná z jedny udělám ČT kartu.

HYPER

Hyper

Jde to ještě vůbec? Mám takový pocit, že už to nejde, ale možná to je jenom slovenský pocit RTVS...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Já měl doma asi 3 roky kartu možná více a po jejím přidání na náš účet u prodejce satelitu kde je vedena karta kombi+ na paní domácí tak cca do 5 dnů nám ji nahodili jako kartu čt po tom co jsme poslali formulář na registraci do čt... :))) Prodejce nám řekl, že karta je aktivní 24 hodin a vy musíte buď zaplatit nějaký balíček nebo provést pomocí formuláře u čt převod. Po převodu a její aktivaci karta nešla a já nechal na ní poslat zápisy od té doby je funkční. U čt můžete mít 3 karty.

Fanyn
Registrace: 11/2007

tukan

Jde, dá se to aktivovat i formou SMS aktivaci SKYLINK SP na pět dní za padesát Kč pokud ti jde o ČT programy, kdy na kartě pujde základní nabidka a mezitím na ČT webu vyplnit formulář případně je telefonicky kontaktovat jak uvádí Fanyn. Už se to tu nedávno řešilo v jiném diskusním vlákně před pár týdny. Jestli to jde i takto u programu RTVS, tak to netuším.

HYPER

@tukan

na slovensku sa už neaktivujú nové karty pre rtv, len ako skylink

Duzu
Registrace: 7/2005

@Bohemia cz

takže ak mám kartu neaktívnu viac ako rok neplatí sa aktivačný poplatok ani na slovensku?

Duzu

takže poplatok sa dá ešte zaplatiť, nie je kart úplne mrtva

Duzu

Co myslíte tou amnestií? Že Skylink nevyřazuje karty po víc jak roční nečinnosti, anebo že po nové registraci vyřazené karty není potřeba platit reaktivační poplatek 200 Kč?

lance
Registrace: 10/2008

lance

to druhý, že se nemusí platit poplatek 200,- Kč.

HYPER

amnestie reaktivační poplatek

Jen pro zajímavost, kde se o tom píše oficiálně? Ceník Skylinku stále obsahuje reaktivační poplatek 200Kč...

HiTUBE 4K UHD Combo openATV 7.5

MartyCR
Registrace: 6/2012

No já mám jednu kartu kterou jsem po vyřazení před časem opětovně zaregistroval, ovšem dál nic neudělal, teď ji vidím registrovanou na svém účtu, ale nejde s ní nic dělat, ani zaplatit balíček, ani zaplatit reaktivační poplatek, je hezky pohřbená zaživa :))) :)))

lance

@MartyCR

na webu to neni. oficalne to mam z korespondence se skylinkem. a uzivatel to vidi na svem uctu u te karty. 👍 normalne staci zaplatit balicek a jede to. a nebo vymenit ... ..

Bohemia cz

@lance

a proc by s ni neslo nic delat ? ja s takto "ozivenymi" kartami muzu normalne disponovat.

Bohemia cz

@lance

Napiš nebo zavolej do Skylinku a oni ti ji zprovozní.

sirda
Registrace: 11/2006

tu kartu zatím nepotřebuju, je to jen zajímavost, když je tady řeč o amnestii atd... tak v tomto případě bych musel volat na Skylink aby mi ji rozchodili, páč jak jsem uvedl, z mé strany v zákaznické zóně ji nijak sám nezprovozním...

lance

@lance

Měl jsem to samé s jednou kartou a musel jsem to vyřešit se Skylinkem. Potom už možnost předplacených služeb naskočila.

sirda
Registrace: 11/2006

lance

přes tu smsku SP bys to myslím normálně zprovoznil taky, sice pádě, ale pokud nechceš měsíční balíček, tak to stačí na těch pět dní a máš ji aktivovanou a na rok zase v databázi Skylinku.

HYPER

@HYPER

akurát SMS musíš poslať do roka ináč sa vyradí ,mne prišla správa na email že je už vyradená z evidencie

Duzu

@HYPER

To už radši zvednu telefon než riskovat páďo za SMS bez jistého výsledku ne? Pokud je karta v takovémto nějakém "mezistavu", není jisté že SMS zabere :))) Ale neřešme to, mám SL karet plný pytel... v případě potřeby si oživím jinou (když je ta amnestie :))) ). Je to jen zajímavost, spíš bude zajímavé sledovat, jestli po roce opět bude vyřazena z registrace ;)

lance

@lance

ale uplne nejlepsi bylo vyjadreni skylinku uz pred rokem na primou otazku-do kdy bude ta amnestie ? odpovedeli-ze neví :)))
ale ja to vím do kdy bude ta amnestie.

Bohemia cz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra