![]() |
|
Skylink kartaZdravím, od dubna nemám nic předplaceno na kartě. Když si objednám balíček teď, bude fungovat ?? Nebo jaká je lhůta pro oživení karty, nevíte někdo? Děkuji |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@wladazadna lhuta ted neni. je amnestie na reaktivaci. jinak driv to bylo ze po 12ti mesicich spadne karta do mrtvy.jeste aby zrusili ten extrem aktivacni registracni poplatek 999kc.!!! a bude to v poradku. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaDíky za odpověď, jinak ten aktivační registrační poplatek se mně snad netýká teď, doufám. Díky a hezký večer |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
Wlado,Určitě ne, pokud si měl zaplacen balíček k poslednímu dni před pulrokem a navíc je teď stále ta amnestie od aktivačního poplatku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 643 |
![]() |
|
amnestieby byla potřeba až po roce neplacení služby |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 332 |
![]() |
|
pierrepetrtak samozřejmě, že je to po uplynutí 12 měsíční neaktivní platby od posledního termínu platneho balíčku. Taky mám dvě karty delší dobu v šuplíku. Možná z jedny udělám ČT kartu. |
HYPER
![]() |
|
HyperJde to ještě vůbec? Mám takový pocit, že už to nejde, ale možná to je jenom slovenský pocit RTVS...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaJá měl doma asi 3 roky kartu možná více a po jejím přidání na náš účet u prodejce satelitu kde je vedena karta kombi+ na paní domácí tak cca do 5 dnů nám ji nahodili jako kartu čt po tom co jsme poslali formulář na registraci do čt...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 493 |
![]() |
|
tukanJde, dá se to aktivovat i formou SMS aktivaci SKYLINK SP na pět dní za padesát Kč pokud ti jde o ČT programy, kdy na kartě pujde základní nabidka a mezitím na ČT webu vyplnit formulář případně je telefonicky kontaktovat jak uvádí Fanyn. Už se to tu nedávno řešilo v jiném diskusním vlákně před pár týdny. Jestli to jde i takto u programu RTVS, tak to netuším. |
HYPER
![]() |
|
@tukanna slovensku sa už neaktivujú nové karty pre rtv, len ako skylink |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 348 |
![]() |
|
@Bohemia cztakže ak mám kartu neaktívnu viac ako rok neplatí sa aktivačný poplatok ani na slovensku? |
Duzu
![]() |
|
RE: Skylink kartatakže poplatok sa dá ešte zaplatiť, nie je kart úplne mrtva |
Duzu
![]() |
|
RE: Skylink kartaCo myslíte tou amnestií? Že Skylink nevyřazuje karty po víc jak roční nečinnosti, anebo že po nové registraci vyřazené karty není potřeba platit reaktivační poplatek 200 Kč? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 383 |
![]() |
|
lanceto druhý, že se nemusí platit poplatek 200,- Kč. |
HYPER
![]() |
|
amnestie reaktivační poplatekJen pro zajímavost, kde se o tom píše oficiálně? Ceník Skylinku stále obsahuje reaktivační poplatek 200Kč...HiTUBE 4K UHD Combo openATV 7.5
|
MartyCR
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaNo já mám jednu kartu kterou jsem po vyřazení před časem opětovně zaregistroval, ovšem dál nic neudělal, teď ji vidím registrovanou na svém účtu, ale nejde s ní nic dělat, ani zaplatit balíček, ani zaplatit reaktivační poplatek, je hezky pohřbená zaživa![]() ![]() |
lance
![]() |
|
@MartyCRna webu to neni. oficalne to mam z korespondence se skylinkem. a uzivatel to vidi na svem uctu u te karty. 👍 normalne staci zaplatit balicek a jede to. a nebo vymenit ... .. |
Bohemia cz
![]() |
|
@lancea proc by s ni neslo nic delat ? ja s takto "ozivenymi" kartami muzu normalne disponovat. |
Bohemia cz
![]() |
|
@lanceNapiš nebo zavolej do Skylinku a oni ti ji zprovozní. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 934 |
![]() |
|
RE: Skylink kartatu kartu zatím nepotřebuju, je to jen zajímavost, když je tady řeč o amnestii atd... tak v tomto případě bych musel volat na Skylink aby mi ji rozchodili, páč jak jsem uvedl, z mé strany v zákaznické zóně ji nijak sám nezprovozním... |
lance
![]() |
|
@lanceMěl jsem to samé s jednou kartou a musel jsem to vyřešit se Skylinkem. Potom už možnost předplacených služeb naskočila. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 934 |
![]() |
|
lancepřes tu smsku SP bys to myslím normálně zprovoznil taky, sice pádě, ale pokud nechceš měsíční balíček, tak to stačí na těch pět dní a máš ji aktivovanou a na rok zase v databázi Skylinku. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERakurát SMS musíš poslať do roka ináč sa vyradí ,mne prišla správa na email že je už vyradená z evidencie |
Duzu
![]() |
|
@HYPERTo už radši zvednu telefon než riskovat páďo za SMS bez jistého výsledku ne? Pokud je karta v takovémto nějakém "mezistavu", není jisté že SMS zabere![]() ![]() ![]() |
lance
![]() |
|
@lanceale uplne nejlepsi bylo vyjadreni skylinku uz pred rokem na primou otazku-do kdy bude ta amnestie ? odpovedeli-ze neví![]() ale ja to vím do kdy bude ta amnestie. |
Bohemia cz
![]() |
|
![]() |