![]() |
|
hokej - Extraliga ČR ?Ahoj, není nějaká možnost jak dívat na naší extraligu ledního hokeje za normální cenu ? Všechno co potřebuju mám jinde a dávat další 400 měsíčně za O2tv se mě nechce, když nic dalšího nepotřebuju...nevím do 200 bych byl ochotný, ale to mě asi nikdo nedá...? A že to běží na Tipsportu a Chanci je super, ale ta kvalita hrůza. Nevíte o nějaké možnosti ? |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@harry88jedine se s nekym domluvit na sdileni stribrna ve trech lidech. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Tak to sleduj na teletextu, tam je to zdarma. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
@harry88Vždyť to můžeš sledovat na tipáči, když se ti nechce platit O2, nebo na nějaký IPTV, kde je multidimenze. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
@Antonio20Bohemia cz....to bude asi nejlepší ...díkyAntonio20 ...IPTV mám...sice tam je balík CZ pěkný ale bez tohoto...jsem hlavně na fotbal a NHL... Díky , pohledám zkusím... |
harry88
![]() |
|
@harry88Teď jsem nahodile IPTV a tam v multidimenzi funguje jen O2 Sport 2, 6 a 8, zbytek nejede dobře. Takže musím koukat na aplikaci od O2. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
Antonio20Já právě to co mám tak jsem si podle toho pečlivě vybíral a vše to jde když to zapnu kdykoliv ....a tohle( O2 TV ) není pro "svět" tak atraktivní aby na to byl spoleh...proto zkusím někde najít ten sdílený účet, to bude jediná jistota...ASI.....rád zaplatím ale normálně...už takhle toho mám dost pro sebe a děti :-) |
harry88
![]() |
|
harry88nabídnul jsem ti jedno připojení na o2tv stříbrná tv ,tak jestli máš zájem napiš. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Rád zaplatím, ale jen tolik, kolik chci já. S tímhle to zkus zítra v Bille. |
bretah
![]() |
|
bretahBudeš se divit , ale tak funguje většina obchodů 🤣🤣🤣🤣 že zaplatíš kolik chceš...odkud si prosimtě? 🤣🤣🤣 |
harry88
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Aha, takže ti namarkuje nákup za litr a ty platíš tři kila? To spíš ty napiš, kde to takhle funguje |
bretah
![]() |
|
BretahNe vole....asi si vybereš nákup za 300 ... už toho nech....je to trapný... |
harry88
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Tak proč to tak neuděláš i u O2TV? |
bretah
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Protože nechci nákup za 1.000 když mě stačí za 300....a už tuhle debatu končím, nebudu tady zastírat fórum nesmyslama s tebou. Už mám situaci vyřešenou. Čus |
harry88
![]() |
|
@harry88Musím konstatovat, že jsi prachobyčejný sprostý hulvát |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
@harry88mít trocha pokory by ti neuškodilo. karma ti to vrátí. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
HokejOsobně mám O2 Stříbrna pro tri lidi + bonus od banky. Na jednoho to vychazí tím padem na cca 117 Kč. |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
@sajfaTak to je za😚😚😚Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Kamarád to kdysi půjčil známému pak byl osobně měnit hesla na O2, protože ten to dal snad 20 lidem. Dneska by to už neudělal..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 435 |
![]() |
|
@FanynPravda, úplně s cizím bych taky nesdílel. Podobně jsem tady dopadl se zahraničním IPTV. Měl jsem dva účty, tak jsem jeden za poměrný poplatek prodal jednomu zdejšímu nickovi. On mě pak napsal že mu to nejde a že chce vrátit peníze. Jsem to zkoušel a normálně to šlo. I tak jsem mu prachy vrátil a on se koukal dál za darmo. Tam nešlo změnt heslo. To bylo dané od prodejce. Dokonce si i to IPTV na mém účtu prodloužil o rok.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Tomu říkám sebevědomí....Já chci, já chci, já chci.... Svět se netočí okolo nikoho z nás, a "harry88" nebí výjimkou |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?a to by me zajimalo za co dostal ten trest. za to ze chtel neco levneji a vyhodneji ? no teda tady jsou pravidla 😂👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Zase takový dlouhý trest nemá. A stejně ho na fóru není ani vidět, machra. Žádné sdílení bych mu nedal.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Tak hlavně to sdílení je nelegální. |
Mařenka
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@Mařenkaale prdlajs nelegalni. tisice lidi takhle sdileji ruzne ucty k ruznym sluzbam. a je uplne jedno jestli je to Netflix nebo O2 TV nebo auto nebo manzelka 😂👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@MařenkaA tu hovadinu jsi četl(la) kde? Někdo tu službu musí zaplatit a oni jsou rádi. Jinak by stratili klientelu😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |