![]() |
|
nahrávání na VU+4KSEZdravím. Po přeladění transpondéru Skylink na 12265 mám problémy s nahráváním stanic Nova. Nahrávají se jako zakódované a nedaří se mi je otevřít. Přitom kanály Prima na stejném tranpondéru nahrávají standartně. Mám VU+ už řadu let, ale teď si nevím rady. Kanály Nova na jiných transpondérech se nahrávají také bez potíží.Poradí někdo ? Dík. |
stapes
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: nahrávání na VU+4KSEJenom tipuji, protože nedáváš informace, přendej kartu do interní čtečky a dekoduj tam. Pak uvidíš i zlaté prasátko...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanKarta ice je v uničtečce, proto mne to překvapuje. Ale zkusil jsem obnovit VTI 15 v stb ze zálohy a zatím to vypadá, že by snad....? Uvidím. |
stapes
![]() |
|
@stapesAko napísal tukan, nedávaš informácie. VU+4KSE (UNO, DUO), Open ATV, VTI?To sa stáva. Ja som vo Vu+ UNO 4K SE s Open ATV vyskúšal z tej frekvencie nahrať, prehrať v PC a všetko v poriadku. Snáď po nahratí obnovy VTI 15 to bude aj naďalej OK, držím palce. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: nahrávání na VU+4KSEJaký má význam dávat zálohu? Sice je možné, že se něco pokaňhalo, ale to už bych vyzkoušel poslední openATV, popř. vyměň softcam...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@RudoMJe to VU+Uno4KSE. VTI používám už léta bez problémů. Asi se něco zakouslo, po obnově ze zálohy všechno funguje jak má. Dík za názory. |
stapes
![]() |
|
![]() |