![]() |
|
Nova Sport 6 preklopený z SD do HD - Digi SK SATSatelitná DIGI TV SK športovú stanicu NOVA SPORT 6 preklopila z SD kvality do HD. V spoločnosti TELEKOM si uvedomili, že Ligu majstrov vysielať v SD kvalite by bol průser, zvlášť ak na nej chce vysielať aj zápasy klubov AC Sparta Praha, či ŠK Slovan Bratislava. Okrem toho po aktualizácii kanálovej mapy pribudol aj kanál DIGI Infokanál.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Nova Sport 6 preklopený z SD do HD - Digi...Výborne.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Nova Sport 6 preklopený z SD do HD - Digi...Tak je to správné, tak to má být.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@BiatecAj to niekomu už ide?Ja mám Novasport6 tmu.SD verzia mi išla Ok.Dnes mi nejde ani 5 ani 6-tka. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: Nova Sport 6 preklopený z SD do HD - Digi...Škoda toho slabého transpondéru, inak konečne v HD![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
DigiTak som na to prišiel.Preklopenie Novasport6 do HD znamená, že bol presunutý do balíčka Platinum.Ten je o 5 € drahší ako Premium.Bravó Digi.Ďakujem neprosím. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
@jonatanNebol nikde presunuty, bol v tom balicku od zaciatku. Digi malo iba promo akciu, tak bol nejaky cas dostupny aj v nizsich balickoch.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
![]() |