![]() |
|
Golden media Unibox 2 nejdou naladit programyDobrý denRodiče maj tento sat recíver Golden media unibox 2. Přijímají skylink po výpadku elektřiny nemaj u některých stanic signàl například totu frekvenci 11934/V29900 zkusil jsem frekvenci odstranit a znovu přidat a naladit.Bohužel to nepomohlo Jine programy jdou Čt atd mohu poprosit o radu co dělat.Jiný sat recíver nemam možnost skusit. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...A jdou volné kanály očko, čt 24 atd. Pokud ne pohnutá anténa vlivem počasí. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 426 |
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Ano čt 24 a FTA programy my jdou |
DjTommy
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Co nechat poslat autorizační zápisy? Pozor, dokud nenaskočí program, nesmí se hodinu přepnout. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 616 |
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Zápisy já u této 11934/V29900 frekvence nemám vubec signál a před tím výpadkem jsem ho měl. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Zrejme máš poškodený napájací zdroj na tom stb?! Predpokladám, že nefungujú TP z horizontálnou polarizáciou, či? |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Teraz pozerám, že máš problém na vertikálnom TP, tak sorry, ten môj posledný výrok o horizontali beruem späť. Ale aj tak to vyzerá na poškodený napájací zdroj v stb. Chcelo by to odskúšať tvoju parabolu z iným stb. |
MasterSef
![]() |
|
@MasterSefnebo přijímač jinde |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Tak jsem jsi pujčil jinej přijmač konkretně arivu a naní.Ta frekvence šla normálně takže to nejspíš bude bude tim napájecím zdrojem jak mi psal MasterSef. Dá seto nějak opravit ?Nebo mi nezbyde nic jineho než koupit Nový přijmač. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...11856 a 11973 taky nejdou? Pokud jdou, zkusil bych nejdříve tovární nastavení a novou instalaci. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 616 |
![]() |
|
@DjTommyPokiaľ sú na tom zdroji len poškodené, vyschnuté, nafúknuté elektolit. kondenzátory, tak oprava nie je nič strašné a drahé (pár € za materiál + robota).A mám dojem, že pred pár rokmi, sa takýto problém riešil aj na konkurenčnom ab-fóre a tuším tam boli aj fotografie?! Skús pozrieť. |
MasterSef
![]() |
|
@MasterSefAž na občasně zničenou desku![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 298 |
![]() |
|
@ProsatSamozrejme, aj takáto realita je možná... |
MasterSef
![]() |
|
RE: Golden media Unibox 2 nejdou naladit progr...Prosat měl jsi pravdu jeto deskou.Takže budu řešit nový přijmač . Abych nezakládal zbytečně nove tema Chtěl bych Arivu dá se tady koupit nějaká U kere jde upravit software? Co jsem našel tak se dá koupit 255combo Nebo nějaká 4k máte někdo sněma skušenosti. |
DjTommy
![]() |
|
Dj TommyVzhledem ke svému stáří a co si odsloužil se ani nedivím. Kéž by takto dlouho vydržely i některý přijímače v dnešní době. Před tímto modelem byly i legendární Goldeny 980 HDCI. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@DjTommyNič v zlom, ale neviem či ísť do Arivi je v dnešnej dobe dobrý nápad?! Samozrejme, je to tvoja vec, tvoje rozhodnutie a tvoje investície.![]() |
MasterSef
![]() |
|
![]() |