, sekce: Skylink | |
Tv LG55NAN0863NAŠvagor má v Brne televízor LG a nedarí sa mu tam dostať apku Skylink live Sk.Ponúka mu iba Českú verziu.Poprosím vás,kto má takúto telku... vedeli by ste mi poradiť? Srdečná vďaka. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 100 |
RE: Tv LG55NAN0863NAStiahol ju a prihlásil sa?Ak áno a má sk kanály žiaden problém alebo... |
ander1
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 28 |
@ander1Práveže má stiahnutú Českú.Slovenskú mu to neponúka.Ja nemám tv LG,tak mu nemám ako poradiť. |
jonatan
@jonatanJak výše napsal ander1... stáhl ji a jde se do ní přihlásit? Po přihlášení by měly jít jeho programy, podle regionu v nastavení u Skylinku. Jinak bude, asi potřeba nastavit televizor na slovenský region. Nevím, jestli se to dá udělat přímo v nastavení. Nejspíš bude muset dát tovární nastavení a zvolit nastavení televizoru pro Slovenskou republiku. Pak bude možné instalovat aplikaci Skylink Live SK, ale zase nebude možné instalovat žádné aplikace pro region CZ. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 175 |
RE: Tv LG55NAN0863NApresne ako pisu vyssie. To ze ti ponuka v CZ mutacii neries. Stiahni, prihlas sa a zmeni si v nej kludne jazyk. Programy mas tie ktore mas predplatene nie v akej mutacii mas TV nastavene |
abcdsnd
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 90 |
LG55NAN0863NANakoľko je švagor antitalent na technické veci, vyriešil som to Android boxom.Ďakujem vám za vašu pomoc. |
jonatan
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |