![]() |
|
načítání o2 tvZdravím všechny,mám na smart televizi samsung QE55Q80 NAINSTALOVANÉ placené tyto TV: skylink,kuki a o2TV.....stává se mi že,O2 TV špatně načítá.Vždycky s tím bojuju.Televizi úplně vypínám.Potřebuji několik pokusů než se chytne.....dá se s tím něco dělat? Poradíte prosím? |
petr22
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 150 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
@petr22nic se s tim nedá dělat... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 327 |
![]() |
|
@petr22Pories si kvalitnu android atv krabicku a mas pokoj.![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
vyzkoušejteOdinstaluj aplikaci, vypni televizi. Nainstaluj znovu. Taky na webu zjistí kolik máš zaregistrovaných zařízení. Na jiném tipu Smart televize mi to zabírá. Dosti šachují s programy a různé akce. V podstatě je to počítač. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
načítání o2 tvOdinstalovat aplikaci jsem kdysi skusil, akorát jsem potom TV nevypnul.Nenapadlo mne to ...Znovu jsem jí nainstaloval(tenkrát)....žádná změna.A této větě nerozumím?? - Taky na webu zjistí kolik máš zaregistrovaných zařízení.- |
petr22
![]() |
|
rereNo účet, na kterém máte danou službu zakoupenou a kterým se přihlašujete. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE:načítání o2 tvKúp si android tv DQ10, na aliexprese za 20ečiek a máš vystaráno.![]() |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE:načítání o2 tv PipivikoviTakže jsem teda skusil opětovné vymazání aplikace s tím že jsem vypl TV. Pak nainstaloval znovu.Taky jsem si udělal údržbu v nastaveních....no uvidíme....Měl jsem pocit že se to hádá s "Kuki"Díky všem za inspirace ![]() |
petr22
![]() |
|
RE: načítání o2 tvTu tv před novým nainstalováním je potřeba vyplnout z elektriky alespoň na 3-4 minuty,pak nainstalovat,mělo by pomoci |
touran2
Registrace: 10/2022 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
@petr22Na Samsungu pomáhají (mimo již zmíněné rady) ještě další dvě varianty řešení. 1) RESTART v aplikaci - při spuštěné aplikaci dlouze držíme zapínací tlačítko na DO (dokud nedojde k restartu TV) Toto u O2 zabere jen občas 2) Vymazání paměti - přes "DOMEČEK" na DO do menu. Vyhledat postupně: Nastavení - Podpora - Péče o zařízení - Správa uložiště -- vyhledat aplikaci (O2) - zobrazit detaily a smazat data + smazat mezipaměť. |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE:načítání o2 tvMně pomáhá najet na Samsungu do aplikací, najít O2 2.0, které se v té chvíli z neznámých důvodů tváří jako nenainstalované, dát instalovat a přes nabídkovou lištu O2 2.0 spustit. Pak už vše funguje. |
guruguru
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
hokejka 988tvou radu č.2 jsem už včera taky udělal,myšleno tou "udržbou v nastavení"![]() ![]() ![]() |
petr22
![]() |
|
@petr22ano, poridit si vlastni slusny androidbox a pouzit tu spravnou app ze spravneho zdroje a vsechno jede perfektne. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
RE: načítání o2 tvMám rodinný na 3 telky a nabíhá to pomalu stejně jako u syna který to má jen na sebe, i když mám optiku 250/250 Když to nabíhá dlouho, dám back, shodim to a znovu.Jednou jsem musel vypnout druhou televizi, a poznovu naběhly obě hned. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMoroustak tohle vubec neznam. O2 TV 2.0. mi nabiha okamzite. zadne kolecko. zadne sekani. zadny error. zadne problemy. to uz je na tom hur Tmob nebo Skylink. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: načítání o2 tvKvůli tomuto jsem to minulý týden zrušil![]() ![]() ![]() |
Lovek
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
@Loveka zbytecne. funguje to perfektne. az na ten obraz u pralesni ligy a extraligy. 👎 |
Bohemia cz
![]() |
|
@MMorousJak nabíhá pomalu. Jak se to projevuje. Máš nebo zkoušel jsi i jiného operátora?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Bohemia czJá co jsem měl před rokem na chvilku od nich balíček sport kvůli WTA, tak jsem byl s obrazem spokojený. Teď jedu na t mobile Magenta tv a obraz taky velice dobrý.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Bohemia czZbytečně ne. Mám pokoj a klid. Teď promyslím nabídku na trhu nebo koupím IPTV. |
Lovek
![]() |
|
@Lovek"Teď promyslím nabídku na trhu nebo koupím IPTV." O2 tv snad bylo taky IPTV.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeNo jo, ale ja myslel jinačí způsoby![]() |
Lovek
![]() |
|
@LovekMyslíš zahraniční IPTV?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePřesně tak |
Lovek
![]() |
|
@mildeIntenet mám optiku od O2 250/250. O2 TV-Chvíli to trvá než to naběhne ale potom to fičí OK. Když něco nahraju v tom jejich zásobníku, tak to tam vidí i brácha. Líbí se mi že když zmeškáš začátek, můžeš to pustit od začátku. Výhrady bych měl ke zvuku a k tomu že jsou filmy sestříhaný. Mám to ale za hubičku, když to zaváděli tak byly slevy, platím 796,- za stříbrnou včetně internetu 250/250, a AirBank mi vrací měsíčně na tu jejich kartu 300,- |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousJo tak to je v pohodě. Já si platím ke Skylink Magenta tv balík M obraz super. Pak ještě Sweet tv za 60 kč. Tak jsem spokojený.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |