![]() |
|
Taylor Swift: The Eras TourDnes na ORF1 mimoriadne koncert 21:45,nebolo by od veci,tý,čo majú možnosť príjmu,to nahrať a zdieľať,mohlo by to nejakým sklamaným fanúšikom urobiť radosť![]() |
IgorDu
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
@IgorDua ono to neni uz zruseno z duvodu teroristickych utoku na Taylor ? |
oumuamua
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourTo nieje live koncert![]() https://www.csfd.cz/film/1424234-taylor-swift-the-eras-tour/prehled/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
@oumuamuaRakúska televízna stanica ORF 1 bude jediným vysielateľom na svete, ktorý bude v sobotu o 21:45 vysielať koncertný film „Taylor Swift: The Eras Tour“ v bezplatnej televízii. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras Tourjožko bol rýchlejší. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourMůžete mi někdo vysvětlit její výjimečnost? |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourTiež nerozumiem tomuto "fenoménu" Taylor Swift... ani moja 16 ročná dcéra tomu nerozumie, lebo ona rada metalové kapely... som na ňu pyšný![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@F4turboAsi uměle protlačená hvězdička.Něco jako Gréta..![]() |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@radek79asi jako Markéta Muchová,Janečkem |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourMám 60 vyrástol som na Zepeline,Deep Purple atď.Hudbu hodnotím podľa toho ako rýchlo ma omrzí,od Taylor niektoré pecky počuvám 14 rokov a ešte má neomrzeli![]() |
IgorDu
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourŠkoda, že jsem četl až teď. Tento typ hudby nemám v oblibě, ale musím uznat, že ta ženská má něco do sebe. Kromě jisté intonace taky přesvědčivý výraz a žádnou přeafektovanost nebo naopak unylost, jak bývá v tomto oboru zvykem. Zapl jsem sound system a poslouchám dále. Díky za typ. (A to jsem taky kovanej metalista...) |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourZazvonil zvonec a koncertu je konec. Ale neklesám na mysli. Koncert je dostupný i jinde. Slovy klasika: "Kdo to ví, ten to zná." |
krupino
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourNejsem její fanda (swifties), ale pro tu exkluzivitu jsem to pro jistotu nahrál, pro vnoučata a tak...DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras TourZaregistroval jsem ji už v době, kdy se věnovala country. Chápu, že je důležitý příběh budovaný kolem všech umělců a práce s fanoušky. Pro mě je důležitý hlas a ten nemá ničím zajímavým. Oproti Adele, kterou jsem zaznamenal a oblíbil ještě v době před Someone like you. U chasing pavements. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
RE: Taylor Swift: The Eras Tourto jde mimo mě takový žánr,ať žije kvalitní metal![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
@krupinoNie jednému koncertu je koniec, ale rovno trom A áno, máš pravdu, budú ďalšie koncerty. Nie síce vo Viedni, ale v inej časti sveta. To však nevadí, lietadlá predsa lietajú 😆😆😆 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
@LuboTSTo jsem myslel, že tou dobou, co jsem to psal byl konec toho koncertu na ORF1. Ale že si můžu dát ten samý koncert, co dávali a já ho prošvihl, například z archivů, nebo jiných zdrojů a prazdrojů. |
krupino
![]() |
|
@IgorDumůžeš mi napsat názvy těch pecek, a prosím všechny tebou oblíbené? Rád bych se při 55 dovzdělal. Díky. Klidně SZ. |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@RudoMvysielať koncertný film „Taylor Swift: The Eras Tour“ v bezplatnej televízii. "... bezplatnej televízii"? Tak pokud myslíš pozemák SD ... |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@mesabpozemák není bezplatný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |