![]() |
|
Akta X Markiza KlasikNevedel som že existuje slovenský dabing.Kto vyberal tie hlasy? ![]() |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
RE: Akta X Markiza KlasikTie slovenské dabingy sú až dva. Jeden vyrobila tv markíza a druhý tv joj.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
RE: Akta X Markiza KlasikExistuju dokonca dva! Pre Markizu (Tapak a Mandzarova) a pre Joj (Kral a Mickovicova).UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Akta X Markiza KlasikDokázal som to sledovať asi minútu. Ostanem pri češtine![]() |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Akta X Markiza KlasikTo je otázka zvyku. Akty X ma v tej dobe dostali ale teraz som nevedel povedať, prečo ma to vtedy tak chytilo. Sú už lepšie seriály s týmto námetom. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@Richard21Môžeš napísať nejaké príklady mám rád akty x ale už by to chcelo niečo nové v tomto duchu a nejak s ani nepodarilo nájsť niečo podobné.vdaka |
tondo6
![]() |
|
RE: Akta X Markiza Klasiktondo6 - A dobře děláš! Já to měl podobné ALE v opačném gardu.Kdysiva vysílali na Čt Dempsey a Makepeaceová. Dabing slovenský a parádní.Po revoluci to předabovali do češtiny a hrůza! Už jsem to nedal...Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
@Badis2Presne tak, len tupec alebo vyslovene odporca dabingov môže povedať, že SK alebo CZ je dabing je zlý. Záleží od filmu/seriálu. Konkrétne na Mariši Klasik mi vadí len KITT, že nie je v SK. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@tondo6Podobné seriály ako Akty X. Mne sa veľmi páčil Taken (2002, USA); Oddysey 5 (2002-2003, Kanada); Intruders (2014, USA, Millie Bobby Brown); Project Blue Book (2019-2020, USA, Aidan Gillen); Dark Skies (1996-1997, USA). |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@CABALNiektoré filmy a seriály mám vžité v podvedomí so všetkými frázami tak ako som ich kedysi videl, napríklad Pulp Fiction by som nedal slovensky ale zato Muži v čiernom zase v češtine nedám.Akta X v slovenčine ma prekvapili a po pozretí prvých troch častí musí povedať že OK stotožnil som sa. ![]() tondo6 Akta X boli na svoju dobu nadčasové |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
@Richard21Chytilo ťa to preto, lebo to bolo niečo nové, načo nebol krátko po revolúcii divák zvyknutý, nemal si ani na výber sledovať stanice, tak ako máš dnes. Tiež som sa na tie Akty X tešil a po 15 minútach som to vypol, lebo som týchto seriálov presýtený. Jediný seriál, ktorý ma na Markíze Klasik baví, je Rodina Addamsovcov...![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@tophunterTo áno ten seriál je super ale keď som to sledoval prvý krát už asi viac ako 20 rokov späť v češtine a videl som to tak asi 3 krát komplet je pre mňa absolútne nesledovatelne v slovenskom. Ale zase taký Frasier či priatelia by som v češtine zase nedal. Ale tak ja zväčša preferujem český dabing keďže všetko na Blu-Ray alebo streamovacie platformy vychádza v češtine a potom v tv už ide slovenský dabing je to pre mňa už iné. |
tondo6
![]() |
|
RE: Akta X Markiza Klasikideálne sledovanie je v originály s titulkami, v mnohých krajinách je to bežné a aj tá jazyková gramotnosť je na úplne inej úrovni.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 305 |
![]() |
|
@romannitra![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@tophunterPulp Fiction je aj v SK? Preboha, to kto vôbec vymýšľal?![]() |
CABAL