Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

banik-kodan

cerstva novinka s konferencni ligy mezi banik-kodan odvysila dvojzapas na PREMIER SPORT ;)

kolopik
Registrace: 4/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: banik-kodan

respektivne uz to maji v EPG zitra PREMIER SPORT 2 OD 19H.

kolopik

V tu dobu u nás doma poběží slávka, ale je dobré že to někdo koupil. Teď už jen ta Bolka zbývá...

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

je to skoda no,ze ve stejny cas hraje slavia...budu sledovat banik a snad slavia uhraje body doma.

kolopik

kolopik

Také budu koukat raději na Baník R^

FI711010
Registrace: 6/2008

Baník 💙🤍

ralw
Registrace: 1/2005

slávka :8)

William cz

Po včerejším výbuchu červených bude do ligy mistrů pokračovat kdo.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Nemyslim si, ze to bol vybuch. Vonku to Sparta uhra. Slavia to bude mat asi tazsie...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Fanyn

zatím to na Spartu nevypadá a Slavia to se teprve uvidi. Není jistý ani postup Plzně. Baník to samy s Ml. Boleslavi. Tam bych to ale bral vzhledem k účasti poharovych boju Baniku po x letech.

HYPER
Registrace: 11/2010

Chtělo se mi včera zvracet ;P Dnes očekávám stejný průběh. Nikdo z nich se do LM nepodívá.

William cz

William cz

Taky si to myslím, že se jim to letos nepovede. Pak jedině nižší EL a EKL by mohla vyjít. Uvidíme.

HYPER

Baník pyčo!

Mařenka
Registrace: 7/2013

Co to je????

Co říkáte na "kvalitu"? Obraz mi připomíná svými artefakty první DivX ripy z před čtvrtstoletí, přitom logo PS je ostré, ale záběry jsou otřesné.... Koukám na T-Mobile TV i na ruském OTT provideru, který má sportovní kanály bez ořezu kvality.... otřes

PepaJožka
Registrace: 8/2022

Co to je????

U mne taktéž špatná obrazová kvalita z O2 tv (už včera při Spartě) Podotýkám:Datový tok dostatečný.Připojení na pevno.....a stejně marné :dead: Mám taky v zásobě KUKI a tam mi dokonce dlouhodobě zamrzá obraz (ale jen při sportovních kláních !!) Ach....

petr22
Registrace: 5/2007

Ostuda,kvalita obrazu otřes.🤭😫

image
Registrace: 10/2008

To bude asi tím.....

....že přenos vyrábí klubová TV Kodaně, nikdo jiný to nevysílá a spoza loga PS je logo FCK TV. Takže asi jejich možnosti více neumožňují.

Jsem zvědav, jak bude vypadat odveta. PS má HD přenosová zařízení, nebo si někoho najme, aby to vypadalo?

PepaJožka
Registrace: 8/2022

odpadní kvalita PS nezklamala

William cz

Jiný přenos, než ten, který vyráběla klubová televize domácích, k dispozici nebyl

bretah
Registrace: 9/2012

Tak nám Banicek vypadl po nepovedeném penaltovem roztrelu, kdy nepromenili hráči čtyři penalty.

HYPER

Ml.Boleslav postupuje

do dalšího předkola po obratu výhrou 4:2 na hřišti soupeře a zahraje si o postup do hlavní fáze o boj ve skupinach Evropský ligy.

HYPER

@HYPER

skandální penaltový rozstřel. trhalo to oči.

William cz

William cz

to si myslím, viděl jsem to dnes v ukázkách. Kopali to jak vydlaci, na tréninku povinné trénovat pokutový kopy budou muset stále. Nechápu to, tu razanci zbytečnou do balónu při kopu do prostřed brány, stacilo trochu technicky a umístěnou, aby nebyla moc pro brankáře, myslím tím výšku balónu při kopu ke klacku. Někteří hráči vubec ani nesledujou kam kopou a kam se pohne brankář při rozbenu na míč. Prostě posrali si to sami, když už se jim podařilo srovnat krok se soupeřem. Snad někdy příště se jim to už podaří, pokud se opět probojují do pohárových soutěži. Tahle zkušenost by je měla tak trochu varovat.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra