Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

tv ecg 32led612pvr

Prosím o pomoc. Dostal jsem starší TV, ale má problém. Po zapnutí naskočí logo ECG, svítí cca 1.5min a TV vypne a znovu nastartuje, logo ECG a znovu, asi 10 - 15x a potom naskočí hláška - není naprogramováno. TV nemá DVB T2 a byl provozován se settopboxem. Elyty ve zdroji i na desce jsem vyměnil, ale žádná podstatná změna nenastala. Možná by pomohlo přehrát SW, ale nikde jsem ho nenašel. Pomůže mi někdo? Díky

jiriks
Registrace: 12/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv ecg 32led612pvr

ECG jsou šmejdy taky mám jednu doma a ta zase tak jednou za měsíc se rozházejí programy

chvalina2
Registrace: 3/2007

@jiriks

vyskúšal si ten box či vôbec ide? TV má vybraný správny vstup?nejde ani na HDMI či scart

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

Když naskočí - není naprogramováno, začne konečně fungovat DO i tlačítka na TV. Pak bez problémů přes STBox /HDMI/ funguje vše. Nechce se mi odvézt TV na sběrný dvůr. Vnučce by v pokojíku ještě mohla běhat.

jiriks

@jiriks

A je v tej telke niečo také, že továrenské nastavenia?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Ano, tovární nastavení bylo to první, co jsem zkoušel. Nezabralo. Stále ještě spoléhám na nový /poslední/ SW, ale nevím kde ho najít. TV má v nastavení aktualizaci SW přes USB.

jiriks

jiriks

Mohlo by se jednat i o problém s podsvicenim led. Precijenom je to tv stáří minimálně deset let.

HYPER
Registrace: 11/2010

jiriks

Muže se jednat i o sw problém samozřejmě. Ani bych se nedivil jestli to ten předchůdce mastil tak dlouho dokavad to naskakovalo a kondiky už byly vadný. Určitě to musel i perkrat vytahovat ze site. Pak to muže dostat zahul a něco se muže tzv poradit v paměti nebo v procesoru. Vsadím se, že tam byly už některý nafouknutý.

HYPER

Jiriks

Studenak je taky prevít. Horší je jestli je pod eprom paměti nebo procesorem.

HYPER

@HYPER

Všem děkuji za snahu a rady co s tím, avšak pochopil jsem, že to mám vzdát. 10let je na tento stroj až až a při dnešních cenách /takovéto elektroniky/ ta snaha nemá význam. Ještě jednou - díky všem a přeji hezkou neděli

jiriks

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra