Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T K27 Praha - rozpad obrazu

Vznáším dotaz pro ty co přijímají v Praze K27 z Děvína, vysílá tam iVodárenství: máte stabilní příjem a obraz bez "chybných" pruhů ? Nejen mě ale i sousedům to v Sobíně dělá, prý snad od spuštění, jinak signál je stabilní ovšem slabší úrovně.

Warpik
Registrace: 9/2016
Odpověď v diskusním vlákně

Warpik

Snad ti to taky pouze. Minulý tyden jsem mluvil se známým z prodejny, zkoušel taky příjem RS11 Vodárenství atd. u nás na k27 z Teplic a tentokrát mu to kostickovalo a to tam má předzesilovač se zesílením 16 dB. Vysílač je vzdálen tak kolem 35 km vzdušnou carou, výkon je pouze 316 W. Já jej nepřijímám, mám to vyfiltrovány.

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: DVB-T K27 Praha - rozpad obrazu

My co bydlíme pod tou vodárenskou věží tak máme obraz ve 4k. To znamená nic... :laughing: :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Fanyn

:laughing: tak to jim budeš muset říct ať tam spustí někde v okolí jeste malý dokryvac, že potřebuješ dvakrát tuplovanej 4K obraz :laughing: Nebo ať naklopi jednu menší vysílací anténu směrem k zemi. :laughing: a bude signálu až až. :)))

HYPER

RE: DVB-T K27 Praha - rozpad obrazu

Dělá to od spuštění. Signál 100%, ale obraz se rozpadá. Na můj podnět na Facebooku reagoval přímo provozovatel, že čekají na něco od Cetinu a že máme vydržet. Už je to ale docela dlouho a pořád se obraz seká. Kdo by chtěl náhodou tyto dva programy sledovat bez sekání, doporučuji aplikaci Zdarma TV. Tam je to v pořádku.

acce
Registrace: 11/2008

Acce

Přesně tak, jinak dík za informaci.

HYPER

@acce

Díky za info, nezbývá než čekat, snad to někdy opraví.

Warpik
Registrace: 9/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra