Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Kodi - nejde přidat NFS server s domací sítě

Dobrý den, mám server Synology DS220+ a po aktualizacích systému na android boxu Nokia 8010 i na TV Sony s androidem mám problém s kodi které se taky aktualizovalo. Dříve jsem měl nastavený v kodi NFS server a vše fungovalo a ted mi vše nejde. Tak jsem vymazal data kodi a už nejde přidat server s přihlašovacími udaji vůbec. Když dám vyhledat sít tak to najde server ale nejdou tam zadat přihlašovací udaje. Když jsem dal přehrát po aktualizacích soubor DVD .IFO když jsem se tam ještě dostal, tak to napsalo chybu. Dříve to jelo, nic jsem s tím nedělal. Přidá se tam sice pod slozkami volume1 atd. co mám na serveru vytvořené složky pro sdílení v domací síti ale nejdou otevrit ani přehrát. Když povolím v nastavení UNPn tak tam sice server vidím, přidat tam jde, ale jde jen něco, nevidím tam všechny složky a nezobrazuje přípony, takže .IFO nevidi a DVD nejde i s menu pustit. V ostatních prehrávačích pres server přehrávaní funguje, a vidím i všechny složky, ale neumí přehrát DVD s menu a kodi bylo jediné co DVD přehrálo. Vyzkoušejte prosím někdo, děkuji za každou radu jak to rozchodit zpátky.

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kodi - nejde přidat NFS server s domací sí...

Já se z Kodi do Synology připojuji přes SMB.
Adresa ve tvaru smb://Synology/

.......

jito
Registrace: 12/2005

@jito - Musel jsem to udělat taky přes to SMB + jměno a heslo s jde to. Ale .IFO DVD nejde v poslední verzi Kodi na android TV nebo boxu! Našel jsem ted přes Google diskusi kde to řeší a píší že je tam nějaká chyba. Dal jsem starší Kodi a tam už to DVD .IFO jde i s menu a zakázal jsem aktualizaci Kodi. Dlouho jsem se na nic nedíval a zjistil jsem tohle hodně se spožděním.

hmmm

DVD formát už roky nepoužívám, nemám tedy jak dál poradit...

.......

jito
Registrace: 12/2005

Však už není třeba, díky, vyřešil jsem to tou starší verzi Kodi a tam to funguje. Ja DVD formát taky už moc nepoužívám, ale mám na serveru ještě nejaké starší rodinné DVD které občas shlédnu a abych to nemusel převádět a spojovat jsem rád že to jde.

hmmm

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra