![]() |
|
OpenATV 7.5OpenATV 7.5 uz dostupne cez menu Online aktualizacie, vyskusane, na prvy pohlad vyzera dobre, rychly start pristroja.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@LucaBrazzaJaka verze pythonu se pouziva? Je oscam stale nestabilni s kartou ve ctecce? |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: OpenATV 7.5Chlapi neblaznite, najdite si nejaku verziu systemu a drzte sa jej. Su aj krajsie veci v zivote ako neustale skusat desiatky e2. |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE:OpenATV 7.5@sky59,Jo a který..?![]() ![]() |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@koudelkaPython 3.12.4, kartu mam len v citacke.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaTo je stale dost stary python vuci Open PLi, to nevidim moc dobre. A pada oscam pokud nahravas vice programu naraz? V podpise vidim AB PULSe 4k, takze 5 programu na jeden tp zvladne nebo spadne? No a pak je samovolne padani po x hodinach, u PULSe, tak pres noc zapnuty na nejakm programu a opet mrtvola. |
koudelka
![]() |
|
@koudelkaNezkousel jsem to nahravani, ale omylem jsem nechal muj Pulse mini zapnuty asi na 30 hodin a bezel v pohode |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@MHaslarNo tim nahravanim se to otestuje nejlepe a nejrychleji, jestli ten bug v open atv je fixnuty nebo ne. A mas kartu ve ctecce? Pouze v tomto pripade se to projevuje. |
koudelka
![]() |
|
@LucaBrazzaIba pre info:Stiahol som verziu pre OCTAGON SFX6018 S2+IP WL absolutne nepouzitelne ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@A je toV com nepouzitelne ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaChyb tam bolo viacS ladenim boli problemy Napr.nemohol som spustit Blindscan,vraj nepodporuje Manualne vyhladavanie transponderov tiez nefungovalo dobre Pri vyhladavani celej druzice (Thor) zdaleka nanaladil vsetky kanaly atd, a medzitym este zoparkrat modra obrazovka,restart a oscam som ani nevyskusal Mozno vyskusam ako sa bude chovat na Vu+Duo4kse |
A je to
![]() |
|
@radek79Ja som vsadilna VTI a urobil som dobre. Spociatku som musel ale "customizovat" a teraz je to ten spravny system pre ludi, nie na hranie.To ze nevydavaju nove a nove verzie potvrdzuje to, ze tam niet co moc opravovat. Mam 15.0.2 a sam som objavil chybicku, kedy pri prepinani postupne v buketoch pri prechode z predposledneho buketu skoci na posledny program v poslednom bukete, inak bez chyby |
sky59
![]() |
|
@sky59Model prijimaca?Bude to Vu+ ![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toVu+zero 4k |
sky59
![]() |
|
@sky59Dobra volba![]() |
A je to
![]() |
|
RE: OpenATV 7.5OpenATV 7.5 na starším Octagon SF 4008, vše běží dobře. Popravdě, ale nepoužívám vestavěnou čtečku karet, ale na Skylink, mám už dlouho dekódovací modul Irdeto. Problémy jsem měl jen v testovací verzi, ale to bylo pochopitelné (Tam to padalo při přepínání na určité programy). Instalace díky záloze nastavění a záloze setting programů, otázka do dvaceti minut. Plugin CSFD taky funguje skvěle. Oblíbený skin FHDG17 ve verzi 9.17, také bez problémů. Za mě vše Ok.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
@A je toOdzkoušel jsem OpenATV 7.5 na Vu+Duo4kse a některé doplňky nefungují tak, jak už popisuješ, ještě přidám nefunkční VPN manager... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@A je toano, ale som upravil (zrusil) tlacidla na DO timeshift aby sa nedal spustit (podla mna blbost na N-tu), pouzity jediny oscam na vsetko, ziaden chaos s prepinanim, kto by to komu kedy vysvetlitl?, zrusil som rozptylujuce pico(vin)ny, a urobil vlastne bezobrazkove menu cierny font na bledozltom netransparentnom pozadi s 20% zvacsenym textom, super citatelne aj bez okuliarov aj na xxx-palcovom 4K televizore, ja mam jeden, u sestry je druhy klon a nevedia si vynachvalit |
sky59
![]() |
|
@hossDakujem za info,takze to nebudem skusat,pockame na stable verziu |
A je to
![]() |
|
RE: OpenATV 7.57.5 je taky rychly system, ze uz cas mi ukazuje nedelu 28.07.2024 o 04.00 rano.![]() Ostatne image v multiboot su OK. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
![]() |