![]() |
|
JOJ play V ČeskuZdravím chtěl jsem se zeptat jde vám JOJ play V Česku mě jde jenom JOJ play comedy ale když dám třeba záznam z volejbalu tak ten jde když dám záznam mistrovství světa v hokeji tak tam píšou že tento obsah nejde spustit kvůli autorským právu jde nějak zprovoznit nebo ne |
Lupinohelp
Registrace: 2/2024 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuJedine Ti pomuže VPN. Tak to pujde obejit. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuTo nejde to jsem zkoušel |
Lupinohelp
Registrace: 2/2024 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuNa Slovensku to funguje, takze ak mas funkcnu slovensku VPN, tak ti to musi fungovat.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@Lupinohelpkde bych to měl zkusit koukat? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuVed pise Joj Play. To je streamovacia sluzba TV Joj.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13atomu rozumím,ale kdo to provozuje?,kde to mám hledat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuTo není pro čechy a moravu. Ani slovenská VPN to nebere.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuNemate to ani v Google obchode?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aAno je tam aplikace. Nainstaloval jsem, zaregistroval FREE a zkoušel přez dvě různé placené VPN. Ani rana. Tak koukám, že. Už ty VPN budou z chvilku jen na dolování peněz z lidí.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuA aj instalacia a registracia prebehla cez VPN?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuCo v mobilu s VPN zkusit ještě simulaci polohy je možný že to nějak jede i přes GPS. V tv by mělo stačit jen to VPNIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuVyzkoušeno simulace polohy funguje i bez VPN šlo všeIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
@MirHoJinou možnost nemám než mobil. Zkoušel jsem to v nemocnici. VPN v mobilu mám funkční.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMáš odemně SZIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
@MirHoa čo so severozápadom ?![]() |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: JOJ play V ČeskuJa zkousel pres VPN Nordvpn a jede to. |
marianst