![]() |
|
Skylink - kvalita ČT sportPozorujete také někdo výrazně zhoršenou kvalitu vysílání ČT sport na Skylinku. Přenosy z MS ve fotbale jsou něco mezi SD a HD. Pokud spustím ten samý přenos ČT sport na O2 TV, tak je kvalita výrazně lepší. |
coldric
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportTeď jsem přepnul na TVP2HD protože na ČTsport se nedá ani dívat a už ani poslouchat![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
avatar99pořád lepší čt sport jako pšonci,pro mě nepochopitelný abych se díval na cizí programy když to dávají na našich tv,přepni si radši na maďary nebo holanďany to musí bavit. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportMě na rozdíl od někoho nevadí polština , ale aspoň nemusím poslouchat jak mi někdo tluče do hlavy že tetička někoho pletla punčochy a kanone musíme si zvykat až tu budou bezpohlavní a budou nám velet![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
@coldrica proč si to nepřepneš na pozemák ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportČT sport sleduji zásadně z pozemáku, jako ostatně všechny ČT a několik dalších SD kanálů, které mají v DVB-T mnohem lepší obraz. Kupříkladu Paramount, Spektrum Home a třeba nedávno na Skylinku překlopená Prima Love. Rozdíl mezi původním HD a SD v pozemáku mi nepřijde tak velký. Je smutný že televize zadarmo z antény má kolikrát lepší obraz než placený freeSAT (Skylink). |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
accepřesně tak jak píšeš. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sport@MMorous,@acceSignál pozemního vysílání mám mizerný a tak jsem antény zrušil. Jedu jen na SAT a IPTV. |
coldric
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportKdopak si to na satelitu a v pozemáku režiruje a navíc po 18.00 jde regionální vysílání...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
@coldricTak IPTV, pokud funguje interne není špatná varianta. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportDa sa to pozerat |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportDatovy tok od 9 do 13 Mbps. Ja myslim ze dobry. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportSamotná výsledná kvalita obrazu nesouvisí jen s datovým tokem, ale i s kvalitou obrazu už od distribučního signálu z jednotlivých stadionu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Skylink - kvalita ČT sportNemyslím si, že je potřeba na Skylink kydat hnůj..záleží na zobrazovači.. u mne na Zeru 4k přes Philipse jen 50 Hz, obraz stejný jak na pozemáku..dle mých starých očí...Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 262 |
![]() |
|
Skylink liveUž toho mám fakt dost, skl. live opět nejde!!! |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@Danny10Zobrazovačem je LG OLED 55C1 100Hz |
coldric