![]() |
|
FM dnes dopoledneVKV "čaruje" Francie, Itálie..... |
krecek
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@krecekV tuto roční dobu je to normální.Je ideální doba na odrazy VKV ve stratosféře. Takže signál dopadá i tisíce km od vysílače. Uži si to. V Třebíči v tuto dobu chytám na VKV třeba radio San Sabastian. V době tv analogu. To stejné. Chytneš i balkánské rádia. Je to taková zábava. Ale jde oběžný atmosferický jev. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
RE: FM dnes dopoledneMě zas jedou nějaký arabský stanice. Podle řeči stát nepoznám a RDS nenaskakuje. Stereo ano.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Eska je momentálně už cca 5 dní v kuse od rána do večera :-) Za těch 5 dní takový kolečko Španělsko, Irsko, Finsko, Rusko, Turecko, Alžír, Tunis, Sicílie, Itálie :-) |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: FM dnes dopoledneTak u mňa na FM rádiu občas chytím aj Rumunské rádio po prípade Poľské idú bez problémov.Aj keď nie som pri hranici s Poľskom.Čo je dosť divné u mňa.Tuším to je Poľské rádio. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
VšemJsem laik.Kdysi jsem si koupil tuner.(Onkyo 4970). Ke kávě si ráno pouštím HR1. A ono tam nebylo. Tak proto to překvápko. Tak jsem ladil. Swr1, Mainwelle, MDR Thüringen, nic. Jen příval exotik. Káva studená. Příjemné dopoledne. Ale, jel jsem na kolo. Dobrý lov z K. Varů🍀 |
krecek
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: FM dnes dopoledneMomentálně se to sem hrne ve velkým ze Švédska :-) |
Xmux
![]() |
|
RE: FM dnes dopoledneMomentálně se to sem hrne ve velkým ze Švédska :-) |
Xmux