Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nedostupnost ČT1?

Zdravím, od včera mi nejde přes Skylink ČT1, ale ostatní programy na stejné frekvenci jdou. Umí mi někdo prosím poradit, čím by to mohlo být? Díky

higgins
Registrace: 6/2023
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nedostupnost ČT1?

Vymazat a znova naladit bych vyzkoušel... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

Zkoušel jsem, bez uspechu..

higgins

@higgins

Na jakém zařízení je příjem realizován? :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@drobeček

Starý přijímač Zircon SHD7

higgins

@higgins

Nejde znamená .... žádný signál, nebo zakódováno,,

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

@Wozi

Je to divný, ale ani jedno, prostě černá obrazovka, nechápu. Hned vedle ČT2 ze stejné pozice funguje normálně.

higgins

@higgins

Pokud nepomáhá tovární nastavení, tak bych pokračoval kontrolou napájecího zdroje.... :lookaround: :8)

drobeček

@higgins

Dokážeš si zobrazit PIDy? PCR1110, video1110, audio1120. ID služby 8001

torny
Registrace: 3/2018

@drobeček

Když mu funguje ct2,tak v tom to asi nebude :))) ,chyba bude mezi stoličkou a ovladačem :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

Tak už to jde

Tak včera jsem to nerozchodil, ale dnes ráno vše funguje. Netuším,nechápu, každopádně vyřešeno :))) díky za tipy

higgins

higgins

Pravděpodobně se jednalo o autorizovaný zápis na kartě pro ČT HD. Občas se to stávalo u kamaráda, kdy programy šli normálně a jeden třeba ne. Na přijímací hláška s kódováním. Přepnul se přijímač na ČT HD a vypnul na dvě tři minuty a pak znovu zapnul a nechalo se to na ČT asi 10 minut a pak se preplo na program který nešel. Po ověření šel obraz už normálně s ostatními programy předplacené služby na kartě. Stalo se to tak jednou, dvakrát do roka, zhruba v době, kdy operátor posílal na karty nové autorizované zápisy na další období, to se děje každý nový mesic a je možné, že po zapnutí přijímače nedošlo ke kompletnímu zapsání. Proto ti to nešlo ani po továrním nastavení přijímače.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra