![]() |
|
AB Crypto Box 700 HDPo poslednom preladení cez fastscan sa mi na prvej pozícii objavila Dvojka STV a Jednotka zmizla. Nie je ani na inej pozícii. Poradíte prosím, čo s tým? Technická podpora AB mlčí. Ďakujem. |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
AB Crypto Box 700 HDNa co jsi použil jejich slavný fastscan? Kdo to má pak skládat podle sebe.Jinak zkus dát výrobní nastavení ,smazat všechny programy a pak znovu ten jejich fastscan jinak nevím.Fastscan nepoužívám jen při novým přijimači pak jedině růčo.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
@kanon69Fastscan je vyborna funkcia. Funguje skvelo a napr. pri tomto preladovani tV stanic uzivatel nemusi nic robit.Zoradenie kanalov je vec subjektivna - ako si kanaly zoradim, tak ich mam, Fastscan to nijako neovplyvnuje. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
@kanon69stačí pri voľbe továrenských nastavení vymazať všetky kanály ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@Jean RenoSúhlasím. Mal som to takto u rodičov. Vytvoril som si obľúbené, zoradil som stanice podľa želania rodičov a dlhé roky som nato nemusel šahať. Fastscan urobil svoju robotu a obľúbene si "ťahali info" z čerstvého fastscanu. Pre pasivných uživateľov ako boli moji rodičia to bola vynikajúca služba.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: AB Crypto Box 700 HDMôj 74 ročný otec má go sat, starší prijímač skylink ready. Vytvoril som mu tam zoznam staníc, ktorý tam aj po aktualizácii fastscan ostáva uložený. Vždy stačí s diaľkovým vypnúť a zapnúť. Naschvál som mu taký vtedy vyberal aby nemal žiadny problém, keď má prísť k nejakému prelaďovaniu... rád by som ešte upozornil na AB crptobox 800 UHD, ak niekto uvažuje nad týmto prijímačom, tak sa mu vyhnite, som ho za 2 dni vrátil... veľká nespokojnosť...Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@Crescenzio, MontevideoAno, to je ono.My pozerame bez prerusenia a chlapci travia hodiny preladovanim a riesenim problemov v diskusiach. Ale Fastscan nie, vypnut! Asi ich to bavi takto. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoFastscan je na nic já to nechci mít srovnaný jako oni předepisují to je hrůza . Pokaždé Fastscan hned nový vypínám a ladím si to podle sebe a hlavně seřazuji na všech TV stejně.![]() ![]() |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
MONTEVIDEOaký problém bol s CrB 800? |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
@Jean RenoJean Reno to bych netvrdil já mám jiný zkušenosti taky mýval setobox než jsem ho vyhodil i když šel. Ted mám dvě TV se satelitem a velká spokojenost Kromě starý TV Philips KTERÁ BYLA SE SATELITEM A TO MÁTE PRAVDU TO BYL HNUS na ladění a přehazování programů jedině přes USB . Taky letěla z bytu. . Syn má doma VU+ Zero 4K a na chatě TechniSat Digipal DAB+ a taky s laděním nadává , já by to vyhodil hned , stále nějaký problémy přesně nevím jen nadává když vidí jak jsem včera ladil TV u mne rychle a dobře. . . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
@amater3389Nevím proč syn nadává na VU+. Já mám VU+Uno 4Kse a ladění brnkačka za chvilku. Nic jsem nemusel dělat ručně.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@zolyPo zapojení zhruba po 2 hodinách zamrzol, bol nutný reštart, na druhý deň znova. Potom poriadne nereagoval na diaľkové ovládanie. Tak som sa nasral a vrátil ho naspäť... potom také tie detaily, na prednom paneli sa nedalo zobraziť názov stanice a tak. Starší model 750HD mi príde omnoho lepšíSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@amater3389Linuxové stb z E2 sú úplne v pohode aj na prelaďovanie (fastscan ma nezaujíma, pretože taký - zostavený z 8 sat pozícií + terestrial ešte nikto nevymyslel pre komerčné použitie!).Jednoducho niektorý z mojich stb ručne preladím a nastavím. A potom ten setting programov Jednoducho cez smartfón nakopírujem do ďalších linux stb a ľaľa ho! Všetko všade funguje a ja som sa nepohol z gauča. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyNevedel som, že AB Cryptobox 700 HD je linuxové stb.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@mmiriboyOprava: linuxové stb s E2T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@amater3389Značka tv kterou jsi ladil rychle a dobře?Já znám jen linuxový Finlux kde to jde celkem dobře ale ne rychle.![]() Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
@peterskTreba lepšie čítať!Môj príspevok bol primárne určený nickovi amater3389, ktorý sa zmienil o svojom synovi a o stb VU+ Zero 4K...! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@amater3389Citaj este raz a pomaly:"Zoradenie kanalov je vec subjektivna - ako si kanaly zoradim, tak ich mam, Fastscan to nijako neovplyvnuje." |
Jean Reno
![]() |
|
![]() |