![]() |
|
Prechod na MAXZdravim, chcem sa opytat uzivatelov, ci im prebehla migracia na MAX v poriadku.Platim si Antik film (HBO), ale prihlasovacie udaje mi do apk MAX neberie Dik |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXBez problémov, mám zaplatené HBO Max ráno som to pustil stiahlo si to novú appku, automaticky prihlásilo. |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXU mě vše ok. I jsem nemusel zadávat přihlášení aplikace max si vzala přihlašovací údaje ze staré aplikace co jsem měl ještě nainstalovanouIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXPřesně jak píše tondo6. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
Přechod na MAXPřesně jak píše MCM1 SUPER![]() ![]() |
MatejicekK
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXMám HBO cez Skylink... bez problémovSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
Přechod na MAXDakujem, uz funguje, pisal som na podporu, zrejme ojedinelý pripad.![]() |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXAkorát operátoři nabízejí pouze variantu Standart v kvalitě full HD. Aspoň vím. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXTak to vypadá že můžu zrušit Eurosport player, protože na Max jsou všechny živé přenosy co na ES Playeru |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
@jean55Vyzera to tak. Aspon na moj prvy pohlad. Ak by si prisiel na nejake zavazne rozdiely, tak daj vediet. Na Eurosporte mi bezi posledny mesiac predplatneho.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXJá to mám přes FreeSat a všechno v pořádku. |
popopopo
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXJá to mám také přes freeSAT a jak na Google TV, tak LG webOS bezproblémový přechod. Ani nebylo třeba se přihlásit. Oproti přechodu HBO GO na HBO Max pohoda. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXZase zhoršení. John Oliver jen jedna řada a díly jen do dubna. Nejnovější tři nedosažitelné. Další věci nemám chuť ověřovat. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXHBO Max som odrbal cez VPN ale MAX sa cez VPN odrbať nedá. TV Samsung, Taliansko. Váš účet pre službu MAX je pripojený v krajine v ktorej služba MAX nie je dostupná. Koniec, žiadne možnosti. Len exit. Škoda, sem-tam som si pozrel niečo z HBO.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXU mňa prechod tiež bezproblémový - TV LG s WebOS. Jedine som si musel manuálne zadať prihlasovacie údaje v novej aplikácii, nespravilo to automaticky. Ale to nebol problém; zadal som a ide to. Mne sa napr. nepáči jedna vec, že pod popisom filmu už neuvádzajú, kto tam hrá, režíruje to a pod. Zvykol som si to pozrieť. Teda, ak som sa dobre pozeral, možno to uvedené je, ale niekde inde, tak neviem. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Prechod na MAXMě vadí, že si nemohu přiobjednat sport pouze za 70 Kč k mému balíčku Standart, který mám od Skylinku.Musel bych si objednat u WBD balíček Standart za 210Kč + Sport za 70 Kč. |
stavok
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |