Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Překlopení HD stanic do SD

Milý Skylinku, musím se tě zeptat. Vysíláš pro "lidové masy", které mají TV s úhlopříčkou 20 palců, nebo vysíláš pro moderní občany 21. století, kteří se dívají na TV okolo 65 palců? Proč bych se měl dívat na signál ze satelitu, když mi pozemní signál dává stejnou technickou kvalitu? Já bych hrozně rád hlasoval svou peněženkou za FulHD vysílání. Ale mám obavy, že když ti klesne počet předplatitelů, tak řekneš, že za nic nemůžeš, že je to trend moderní doby, který nepřeje lineárnímu vysílání. A vypneš se. Fakt je tato budoucnost v tvém i mém nejlepším zájmu?

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Překlopení HD stanic do SD

Prečo im platiš, keď sa Ti nepáči Skylink. Veď choď inde. Ja som už dávno prešiel k Digi.sk a som odvtedy vysmiaty. Máš aj Ty možnosť. Mám ešte jednu freesat kartu aj tú idem zrušiť.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Hugocz

Stejně to většina lidí nepozná, jestli je to v HD nebo SD..

radek79
Registrace: 7/2022

@radek79

R^ Aj to je pravda

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Teraz pozerám, že ktoré programy sa preklopia do SD. Travelxp, Mezzo a Dreamworks, no strašná škoda. :)))

petersk

@radek79

Nevím jak ty, ale poznat to je. I na 55" televizi.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@radek79

Záleží či máš tuctový TV alebo si vybral poriadne, minule som bol námatkovo v NAY a pustili mi tam tri TV a či JOJ išlo z DVBT(SD) alebo IPTV(FHD) rozdiel tam nebol, 3x machlanica ja sv1ňa. Ani nevedeli aký je rozdiel medzi IPS a TN.
Záver je asi taký že na OLED SD určite NIE ale na LED či LCD za dve-tri stovky bez funkcie vylepšenia obrazu tomu tak može žiaľ byť.

tophunter
Registrace: 4/2010

Zrejme chcú zvýšiť kapacitu a z HD do SD preklopia stanice s najnižšou sledovanosťou. Neviem ako vy, ale ja som napr. Travel Xp nepozeral nikdy dlhšie ako 1 minútu, avšak keď som pozrel program, tak klasika... samá repríza. Ďalej, koľkí z vás máte balíček kombi+ a sledujete stanicu s vážnou hudbou Mezzo? A po tretie .... akú sledovanosť má CNN Prima News? V klude by som stavil aj celú výplatu nato, že nikto z vás spomínané stanice nesleduje a jedine o čo ide, si chcete obtrieť zobák o Skylink. :laughing: :laughing: :laughing: Veď nebuďte trápni... ak by do SD praskli nejaké HBO, Cinemax, prípadne nejakú športovú stanicu, tak nepoviem ani mäkké "F" ... to by už prúser bol

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

No mam Travel XP v 4K a musim ti povedat, ze to sledujem dost casto. Jedina stanica s dokumentami o cestovani. Je tam sice zufaly dabing, ale programova ponuka a kvalita obrazu su nadpriemerne.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Montevideo

Stanicu TravelXP obcas sledujem, ale moc ma nebavi - ani temy, ani dramaturgia, ani dabing mi nesedia. Nebude mi luto za touto stanicou.
Stanicu Mezzo sledujem castejsie, ale v poslednom roku malo - davam prednost zivym koncertom. Nebude mi luto za touto stanicou.
Stanicu Dreamworks som nepozeral ani raz. Nebude mi luto za touto stanicou.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@petersk

Ty sa tesis z prechodu na Digi SK, ale nie je to riesenie pre vsetkych.
Napriklad pre mna nie:
- Nemam motor, takze by som prisiel o 13,0°E
- Ma to sused oproti a viem, ze Skylink vyhrava v oblasti audio (zvukove stopy, priestorovy zvuk, radia...
- Je tam prilis vela sportovych kanalov - pre mna su zbytocne

Takze ja zostavam u Skylink. A stale som vysmiaty v porovnai s inymi :8)

Jean Reno

@Montevideo

Tak já například Mezzo sleduji a mimochodem - není tam zdaleka jen vážná hudba...A pokud to překlopí do SD, tak to může vymyslet opravdu jen (hodně nevhodné slovo).

DPetr
Registrace: 2/2014

@Jean Reno

Veď áno, ja som len uviedol príklad. Ak má niekto problém s niektorým providerom, tak asi by bola prirodzená reakcia, že hľadám takého, čo mi najviac vyhovuje, lebo takéto vyplakávanie stále /už roky to isté/ nemá význam. Súhlasím aj s názorom, že väčšina ľudí si to ani nevšimne. Ja zas z vlastnej skúsenosti viem /mám kamaráta v Okey/, že 90% ľudí kupuje telku podľa ceny a v obchode si ju ani nedá zapnúť.

petersk

@petersk

Kde se píše, že Mezzo překlopí do SD? Já vidím v tabulce v článku na Parabole ( Nové parametry...) jen jen změnu FEC z 2/3 na 3/4...

DPetr

Taky jsem si před lety myslel, že Skylink bude v CZ a SK normálním providerem, s běžnou nabídkou. Několik 4k sportovních a filmových programů (stačil by i jen od každého jeden ;) ) s dalšími sledovatelnými programy. Co předvádí Skylink od prodeje M7 Group všichni víme. A tak u nich už roky nejsme a vůbec nelitujeme! Je to každého volba... A možná ovcí ubývá a tak se musí optimalizovat... Rv

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

@DPetr

https://www.parabola.cz/zpravicky/38603/canal-digitaal-a-skylink-preklopeni-hd-stanic-do-sd/

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

Díky za info. No potěš koště.

DPetr

milde

Tak já mám plasmu 42".. :)))

radek79
Registrace: 7/2022

@PetrT

Ak Skylink nie, tak potom Babo, rad!

Jean Reno

Uvidime pozajtra ze ako si skylink kaka do papulky, uz toho narozpravali az az.... a SD idu fakt vysielat s modulaciou 8PSK?

sky59
Registrace: 1/2023

@Hugocz

Pozri si prosím o aké stanice ide. Zvykneš bežne tieto stanice sledovať? Ja myslím že asi ani nie. A ďalšia vec ktorú si si asi nevšimol, kto tú zmenu urobil. Náš Skylink to veru nebol. Ešte niečo potrebuješ objasniť?

LuboTS
Registrace: 5/2006

No a Antik sat, to je úplná hrůza😄😱

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@LuboTS

Ale ved to je uplne jedno, kto tu zmenu urobil. V konecnom dosledku to ma vplyv na zakaznikov Skylinku. A nejaki asi predsa len budu. Ak by tie programy nikto nesledoval, tak sa asi vobec nebudu vysielat.

black13a

Taky sleduji travel XP často :fuming:

matino300
Registrace: 5/2012

Ja mam stare OVP-cko v garazi.
Asi ho dam opat do obyvaku, casom.
:)))

Tryskac11
Registrace: 5/2009

Sky59

A proč by nemohli být šířeny TV programy v SD rozlišení přes DVB-S2 transpondery, které používají 8PSK modulaci. To je téměř totožné, jako bys ses podivoval nad tím, že se staří lidé dají vozit v moderním vlaku.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra