Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink změny od června

Zajímavé informace se člověk musí dočíst od poláků...

https://satkurier.pl/news/236848/skylink-planuje-kilka-zmian-na-satelicie.html

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink změny od června

Obecně se divim, ze reklamni rozmazane programy AXN Black a White vubec byly na satu. Uvolnenim mista se urcite rozsiri nabidka kvalitnich programu, napriklad Warner TV aj.

faust

asi sa ešte píše članok jedno vlakno o novinkach v skylinku sa tu už zmazalo to bolo z SK stránok

peto197601
Registrace: 3/2019

@faust

Ja tie AXN nemám už cca rok a ani mi nechýbaju bolo to na Digi tv.Za čias AXN Crime a AXN SCI-FI sa to dalo pozerať ale teraz je to o ničom.
:(( Sama reklama. Rv Aj keby to malo 1 program tak o nič neprídem.Tie isté seriály sú aj v AXN NOW. :8)
Otázne je či ostávajú tp 11,954 H 29,900 a 11,778 V kde sú Maďarské stanice. :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.(BGTime.tv)

Zetor25
Registrace: 11/2015

Presne, AXN Crime a SciFi byly obsahove luxus. No co uz, doba se meni. Ani v HD to jeste neni...

faust

U našich sousedu se to dozvíš taky. Na Sat...natv.sk je o tom také něco popsáno. Tak snad o tom bude brzy i na Skylinku a zde oficielně informováno.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zetor25

Spíš mám tušení, že tyto dva TP co uvadis nejspíš vypnou, protože jsou některé programy z nich i na kapacitě holandanu, což si myslím, že kdyby je využili nadále, tak by přesunuli jen část programu.

HYPER

Mám Skylink kombi+, ten balík obsahuje 123 staníc a z toho minimálne 80 staníc považujem za zbytočné, ktoré ak by Skylink hneď teraz vyradil, tak si to ani za rok nevšimnem :laughing: :laughing: :laughing:

Montevideo
Registrace: 5/2023

Spíš mi přijde divné, že od 22.5. se dle polského článku mění FEC a SR u některých TP (i TP České televize) a týden předem není od Skylinku stále nikde ani zmínka o těchto nových parametrech.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Takže 3x po částech co měsíc přelaďování no mě z toho jebne.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88+ SE WL

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

aký je rozdiel stránka z pl či sk ? satkurier nemá problém uviesť zdroj informácií ,tu sa to spomenie a šup zmazané , CNN Prima News z HD do SD ale žeby išli poplatky za tu nekvalitu dole som nezaznamenal ,hold pokrok sa zastaviť nedá , v zahraniči HD sa ani nepíše bo je to štandart a tu idú programy do SD 😅

Janci19
Registrace: 5/2008

mají spoustu let FSC, tak je minoritní část zákazníků už příliš netankuje. A vo tom to je.V původně uvedeném článk ze slov. stránek je:Užívateľom zariadení s podporou funkcie FastScan sa zmena parametrov prejaví automaticky.

RAFI007

Tak jestli jsem to dobře pochopil tak ty programy pojedou nějaký čas duplicitně asi kvůli přelaďování.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88+ SE WL

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zřejmě jim družice 3A "tiše odchází" tak dělají zálohu na 5B. Úprava FEC na všech TP na 3/4 snad zajistí stabilnější příjem (5B má zatím slabší signál)

Warpik
Registrace: 9/2016

Skylink: mě hlava nebere proč

je už cca 5 let Viasat Explorer v SD ... o sat kapacitě to nebude

U nás málo pochopili, že se dá kanál zapnout jen na jeden zápas za týden, co Němci měli už před 25 lety ... furt jsou to jen data

Nova Sport 3+4 byly údajně na rok do konce práv na LM výměnou za Canal+ Sport (Premier League) ... taky bez informací ... co dál

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@faust

Satkurier to prebral z jednej našej stránky.Dole je uvedený zdroj.

stamar
Registrace: 9/2007

A freesat 11804 a 11843 změna na off od včerejška.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Warpik

V pondělí jsem naměřil na mém satfideru Deviser s 30 hodnotu MER 15,8 dB na testovacím TP 12265/H 29900 FEC 3/4 DVB-S2/8PSK na parabole Emmě esse 85, což je přibližně stejná hodnota jako u TP Skylinku z Astry 3B, kde mám hodnoty MER od 15 do 15,5 dB. Mělo by to být tedy priblizne stejně, ale nemusí, bude záležet na výkonu jednotlivých TP, navíc jestli se chystá změna FEC na 3/4 vyžaduje to přesnější nastavení paraboly a při větší nepřízní pocasi muže signál vypadávat ještě dříve než tomu bylo u FEC 2/3. Jak zde bylo zmíněno, ten datum 22.5. chystané změny nemusí být správný, muže se jednat o tištěnou chybu, možná tam má být 22.6., protože mě to přijde dost málo jen týden předem na ohlášení chystaných změn u operátora. Uvidime, snad se k tomu Skylink vyjádří co nejdřív a vydá oficielní stanovisko. Ještě k tomu termínu 22.5., ten by mohl být klidně i změněn a to z důvodu ještě stále probíhajících testu operátorem Astra. Proto se možná zatím na Skylink webu nic neobjevilo a nebyla k tomu zatím vydána i informace jinde na webech.

HYPER

A těch změn z HD do SD! Inu Skylink!!! Ovečkám je to asi jedno... R^ :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT

počkejme si na oficielní vyjádření Skylinku/Canal+ k chystaným změnám. U maďarských programu to asi tak vadit nebude a u těch programu pro CZ/SK se muže jednat u některých o chyby v tisku. Nějak se mi nezdá, že by CNN Prima šla do SD, když je i v pozemnim vysílání v rozlišení HD ready 720p.

HYPER

Už tu k tomu bylo vlákno, ale asi smazáno.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

asi pridajú Prima Cool SK a Warner TV má lincenciu na satelitné vysielanie aj ked na satelite ešte nie je. otázka je že ako ešte chcú tie transpordéry nafukovať?

tophunter
Registrace: 4/2010

Ja by som bol veľmi vďačný za Nova Sport 6

Montevideo
Registrace: 5/2023

Dobra tabulka na satcentrum.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

Tak jsem se dnes ptal u nás známého, prodejce Skylinku a ten mě potvrdil chystané změny od 23.5. na Skylinku. Takže vše by mělo platit.

HYPER

otázny je aj BBC Earth kedže na bývalom UPC Direct je, ale to by mali potom všetky programy, a vlastne nemali... ...Discovery Eurosport Animal Planet nie, aj Warner TV patrí do rodinky Discovery

tophunter
Registrace: 4/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra