![]() |
|
Zneplatněný certifikát pro subdomény skylink czZdravím. Včera jsem zjistil, že pro některé subdomény skylink cz je zneplatněn šifrovací certifikát SN: 02D95083E43DC39CA118FDFAF98ECD47 vydaný autoritou DigiCert. Problém tak mohou mít ti, kterým prohlížeč kontroluje platnost certifikátů na serverech OCSP (např. Firefox). Pro jistotu jsem to ověřoval i nástrojem na stránkách DigiCert a je tam uvedena hláška „The certificate has been revoked. You should replace it with a new certificate as soon as possible.“. Evidentně si s tím Skylink těžkou hlavu nedělá.Pokud tedy používáte Firefox (tak jako já), tak je potřeba v „Nastavení : Soukromí a zabezpečení“ zrušit zaškrtnutí „Aktuální platnost certifikátů ověřovat na serverech OCSP“. Pokud Vám toto kontroluje již nějaký antivir např. AVG, je potřeba dát konkrétní subdomény do výjimek. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Zneplatněný certifikát pro subdomény skyli...neprekvapuje ma to. písal som im že mi ide Skylink live iba v najnižšom rozlíšení a vraj to nemá ako odskúšať, vraj má k dispozícii iba zariadenie s android 13. aj ked ostatné verzie android sú podporované. to čo píšeš je ukážka ako to tam majú, taká indícia ako to vyzerá v ich kuchyni. asi už šetria aj na toaletnom papiery, možno si ho zamestanci nosia z domu![]() |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
@SirMaxtak Skylink ma s certifikaci problemy dlouhodobe. ale ze bych kvuli nemu povoloval nejake vyjimky ? a zrovna u nich ? nou. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
![]() |