Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

JMJarre a Brian May koncert

Ahojte
dnes večer je v BA koncert, z ktorého dáva prenos aj STV.

Môžem poprosiť nejakých lovcov feedov, ktorý by to vedeli nahrať z feedu - samozrejme ak nejaký bude.

Ďakujem

malá ukážka z včerajšej generálky
https://www.youtube.com/watch?v=UxznzBsU8UI

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

@dbart

Pokud to bude stát za to, objeví se to v Stream Cinema. Už deset let nic nenahrávám, vše je dostupné

PepaJožka
Registrace: 8/2022

RE: JMJarre a Brian May koncert

Veď si to normálne pozri na RTVS 2. Začiatok prenosu 20,45

masto
Registrace: 9/2006

@masto

kvalita na feede oproti dvojke bude dosť velký rozdiel

peto197601
Registrace: 3/2019

stojim v 3 rade od stage, doma nastavene nahravanie

dbart

Mám to zapnuté... je to super R^

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

JMJarre a Brian May koncert

no to je parada jak z inej galaxie

eric147
Registrace: 6/2016

Živý prenos dostupný aj na Youtube

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

Na STV2 cez Skylink: Kvalita obrazu vysoka + zvuk na optike do AV Receivera + kvalitne repro + adekvatna hlasitost (v RD to ide) = Uzasny zazitok.
Aj Jean-Paul pobavil. Uz som len cakal, kedy doda este Belmondo :)))

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Nemělo to chybuR^ .

mcm1
Registrace: 9/2009

Jojo, krása, vědět to dříve asi bych se zúčastnil na místě. Takhle jsem musel prohnat pavouky v reprácích. R^

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Podíval jsem se na záznam ve Vodafone TV a je tam katastrofální kvalita obrazu, kodér absolutně nestíhal rychlé scény, takže mix kostiček. ;P

jouda2
Registrace: 3/2006

nechci nikomu brát iluze

Jarre je můj miláček už od oxygene,mám asi 7 LP a několik DVD,ale tento koncert byl celkem propadák,už je znát ten věk,chybí tomu šťáva a život super umělce,bohužel,je to jako když hraje starej D.J. na plese,jako hraje to bez chyby,ale jako když ho to nebaví a hraje jen pro prachy

pierrepetr

Pierrepetr

A proč to tedy píšeš??

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@pierrepetr:

ak by si bol "v kotli" a zaskákal si, tak by si to vnímal inak. Viem o čom hovorím.

dbart

@dbart

Zaskakal?
To je jednym z dovodov, preco nerad chodim na taketo masove koncerty - vzdy mi nejake hopsandy skacu rovno pred nosom a myslia, ze su bohvieako stylove.

Jean Reno

Přímo na místě to mohl být zážitek, ale mě u TV to připadlo jako nuda. Ani B.May to nespasil. Celý koncert jsem nezvádl sledovat, prohnal jsem to za půl hoďky rychloposuvem v IPTV. Žádného kostkování, jak píše Jouda2 jsem si nevšiml.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@Jean Reno

žiadne hopsandy sa nekonali, skákali "starý strécové", predo mnou bola jedna šťabajzňa z Nemecka a vedľa ďalšia z Dánska, obe zrelé pohľadné dámy.

Mal som pri sebe manželku a dcéru, ktorá má 18 a bola na "výc(nevhodné slovo)m" koncerte a bratranec mal zo sebou dcéru, ktorá je ešte len na základnej.
Výsledok vzdelávania: v pondelok po koncerte večer dcéra z manželkou nadšene preberali čo sa im páčilo, čo sa im podarilo odfotiť alebo natočiť.

dbart

@dbart

Pod pojmom hopsanda som myslel toho, kto predomnou skace a zavadzia mi vo vyhlade a to bez ohladu na vek. Proste bezohladni ludia.

Jean Reno

@Jean Reno

No vies, toto sa na popovych a rockovych koncertoch stava. Ked pojdes na koncert do filharmonie na 100% sa tomu vyhnes.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Jean Reno

Uplně tě vidím ve Wembley na koncertu The Queen, když hrají Radio Ga Ga...:))

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107

@black13a

Prave na take chodim. A na organove. A na jazzove, ci jazzrockove.
Tam neskace nikto ako blaznivy ;)

Jean Reno

@Varos107

To by som asi neisiel. Queen je fantasticka muzika a vychutnavam si ju v plnej kvalite z LPs, nie v koncertnej.

Minuly rok som bol (skoro az z donutenia) na Depeche Mode v Bratislave a ledva som to prezil - tlacenica pred vstupom, hopsandy vsade okolo, tlacenica po koncerte... Koho toto moze bavit... ;)

Jean Reno

Mě už ty mega koncerty taky neberou, z podobných důvodů jako ve tvém případě. Byl jsem v roce 94 na Strahově na PF a to už nikdy nic nepřekoná. Ted jezdíme každé léto do Clamu (amfiteátr pod místním hradem-AUT). Přírodní tribuna ve stráni pod hradbami. Když je pěkně, tak jen s dekou na sezení. Pivo, WC bez front, interpreti špičkoví. Jednou za tři roky Sting, TOTO, Gilmour, Jetro. Loni Simply Red, Lionel Richie. Cena do 80Euro.

Varos107

@Varos107

no popisuji můj pocit z koncertu,byl jsem na M.Jarre v Liberci už nevím,odhaduji 2008,super koncert,Jarre byl bůh,aparaturu měl od Kiss, ale nejvíc jsem se bavil já a moje paní,publikum mrtvola,jako když měli lístky z fabriky zadarmo a vůbec nevěděli na koho jdou

pierrepetr

Síce som sa nezúčastnil koncertu JMJarreho v Blave (z osobnych a časových dôvodov), ale zato môžem len súhlasiť, že prenos koncertu odvysielaný v TV (dostupný aj na nete) je na špičkovej úrovni.
Čo sa týka mňa, ja osobne chodím veľmi rád na rôzne hudobné koncerty. Proste koncert na živo je topka. Zvyčajne každý koncert (česť
výnimkám!) aj svojou kvalitou niekoľkokrát prevýši klasický posluch zo štandartneĵ LP platne. A samozrejme treba k tomu prirátať ešte pohľad na živú kapelu, svetelné efekty a atmosféru okolo. To že tam niekto poskakuje predomnou je zvyčajne menej podstatné, aj keď trošku rušivé. A tomuto sa dá tiež vyhnúť zaistením si lepšieho miesta v hľadisku.
Proste, koncert vzhiadnutý na živo je maximum, čo sa dá docieliť pre neopakovateľný zážitok a vlastné potešenie duše a mysle.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra