![]() |
|
Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4Nazdar.Už sa to tu nedávno riešilo,kostičkuje, pixluje mi obraz na Novasportoch 3 a 4, na Novasport 1,2,5 to nerobí.LM musím pozerať na Ziggo Sport Select HD, alebo Polsat Sport Premium 1 HD. Máte, s tým tiež znovu problém ? Vďaka za info ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@bystrikMôžem potvrdiť dnes to trochu vypadlo.Ale už to ide.Akurát pozerám NS3 cez Digi TV. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
Re Zetor 25Vďaka Zetor za info, ja to pozerám cez Skylink, na Astre 23,5 E.Asi im to stále dobre nejde, ale teraz,už po zápase to ide zase ok.HALA MADRID ! |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4Na Skylink live Tv to šlo U mě normálně během sledování celeho druhého poločasu na NS3, jak to bylo během první půle netuším, ale předpokládám že to bylo ok. Kdyžtak mě někdo opravte, kdo sledoval zápas přes internet. Na satelitu nemám ověřeno, zda byl problém s obrazem u Skylinku na NS3 a NS4. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@bystrikZamalo tak Real to dokázal.Čakal som Nemecké finále ale nevadí možno na budúce. Ono to seká aj pri Série A. Takže na šťastie to už nebude na NS ale na Sport TV. ![]() Na toľko už je tam čo raz menej obsahu už aj to PSG dali inde. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
bystrikok, takže přes satelit opět mensi problém s obrazem. Někde musí být chyba na trase podle mě. Internetovou verzi mají zrejme z jiného zdroje. Už se to tu řešilo při nedávném krátkodobém vypadku signálu. |
HYPER
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4Vodafone kabel i apka Nova Sport 3 v pohodě. Koukal jsem i na Liga de Campeones por M+ v UHD a obraz jako víno. Jsem zvědav, kdy se toho dočkáme i tady. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
@Antonio20Nikdy :) ... jen na iptv ze zahraničí. Ale zase musím napsat, že budeme mít oči v pořádku :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4na t mobile v uterý začal vysilat premier sport 4. |
zelený
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
@ivo2001No taky se obávám, že se UHD vysílání tady jen tak nedočkáme. Zase na druhou stranu toho ani v zahraničí zatím moc není. Ale díky IPTV to můžeme aspoň vyzkoušet. |
Antonio20
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4Po včerejším fotbalu LM mně tento sport už přestal zajímat. Horší jak v kapr lize..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
@FanynTak vzhledem k tomu, že se hrálo déle než 9 minut nastavení plus další 2 minuty, který avizoval sudí, se řeší něco, co se ani stát nemuselo, kdyby se dodržel nastavený čas. Navíc kdyby do toho zasáhnul VAR, tak tam stejně byl těsný ofsajd, takže by ten gól nakonec neplatil. Fanoušci Bayernu můžou poděkovat Neuerovi, a jeho školácké hrubici. Ten jim ten postup podělal. |
Antonio20
![]() |
|
@Antonio20Neuer ovšem chytil minimálně 4 čisté šance obdivuhodnýmy zákroky,takže zrovna jemu bych vyřazení nepřisoudil.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hoboTak od kvalitního brankáře se očekává, že chytne něco navíc. Ale co mu to bylo platné, když pak udělal obří minelu. Bayern už si byl jistý postupem, a tím závěrem, si to sami pokazili. |
Antonio20
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4V pondělí to jistě vyřeší odborníci na tiki a stačí si o tom přečíst články co píši v zahraničí. A také o člověku co to pískal..![]() |
Fanyn
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4V Německu to určitě budou rozebírat fest na adresu rozhodčího, na Bayern se taky něco snese to je jasný, ten zápas si tak trochu prohráli sami pár desítek minut před koncem jak hráči tak špatné rozhodnutí trenéra Tuchla při střídání, když vystřídal svého nejlepšího útočníka, který tam vlastně držel balón, útočil a dokázal na sebe vázat dva protihráče. Taky to bylo vidět, že byl trochu naštvaný. Mě ten rozhodčí trochu připomněl Itala Colinu. Bílej balet bude hrát zase s německým klubem a muže přijít klidně překvápko. Favoritem je samozřejmě Real Madrid, Dortmund muže jen překvapit. Uvidíme. |
HYPER
![]() |
|
RE: Rozpadávanie obrazu na Novasport3a4Tak tiki taka to vyřešila ve stylu wrestling kdy vítězství podpořil rozhodčí a napočítal do deseti pro real..![]() |
Fanyn
![]() |
|
![]() |