Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Iptv Rusky Provider

Zdravim neviem si spomenut na internetovu stranku na ruskeho iptv prevadzkovatela viem ze sa u neho dali kupovat balicky individualne pre kazdu krajinu len si neviem za boha spomenut na jeho stranku ani nazov diky Ked tak poprosim do spravy Diky za Pomoc

forak
Registrace: 7/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE Iptv Rusky Provider

Že by iptv online

pego097
Registrace: 3/2011

@pego097

..si uvedomelý a to je dobre.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@pego097

Diky hlavne ze si cloveku pomohol

forak
Registrace: 7/2009

RE: Iptv Rusky Provider

Je aj IEDEM.ILOOK...

stamar
Registrace: 9/2007

Měl jsem NTVplus (Problem s platbou bez ruského účtu nebo ruské bankovní karty to nepůjde) teď používám Kartinu když das ruské von přestanou jít ukr stanice když jsi v EU máš dost ukr a i ruských. Když zapneš vpn pro Srbsko přidá ti to max stanic i z Ruska i z ukr

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

Kupis IPTV od Cinana za 20€ na rok a tam mas hned cez 500 ruskych programov. Aj ukrajinskych, aby sme boli objektivni.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza

A kde a jak se to kupuje? :)))

FI711010
Registrace: 6/2008

LucaBrazza

platím si tři operátory a nikdo není schopen nabídnout jihoamerický fotbal - Copa Libertadores, Copa Sudemericana, Brazilskou,Argentinskou ligu, jihoamerickou kvalifikaci na MS, možná ani Copa América...tak jako doplněk :)))

FI711010

Měl bys nějaký tip na něco konkrétního na iptv od číňana aby mu to spolehlivě chodilo ? Poskytovatelů z Číny je spousta,ale trochu se bojím spolehlivosti,ale nemám zkušenost,takže nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti. Díky za případný tip.

fanda
Registrace: 7/2005

@fanda

Není pravda že jich je spousta. Už to omezili. Na víc jeden něco postahuje a dalších 50 prodává to samé IPTV. A ještě nespolehlivý. Ale žádné zahraniční IPTV není na 100%. Už to že nejdou všechny kanály a nebo vypadávají. Jo musíš hledat, stahovat, platit a zkoušet. Je to halda času a dost peněz.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Je mi jasné,že od těchto poskytovatelů nemůžu nikdy čekat 100 % jistotu,jen jsem měl na mysli zda-li by někdo neměl nějaký tip na něco co je vyzkoušené a vcelku slušné.

fanda
Registrace: 7/2005

@fanda

Máš to v PM. Je tam od všeho něco. Czech i slovak.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@fanda

tak na zacatek zkus novou localiptv. ale staci zadat do gugla top nebo best iptv a vyjedou ti toho mraky, jen zkouset, po mesici jit dal. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

Ano je toho mrak, ale najít něco pořádnýho zabere čas a prachy. Ale dá se najít. Většinou hledají sport, které jsou u nás drahé a nebo nemáš toho správného operátora

milde

Není to tak složité najít něco spolehlivého od Číňana. Výhoda je, že před koupí otestuješ, a víš do čeho jdeš. Já to používám jako doplněk, a je toho tam fůra, dokonce i z CZ a SK. Stačí chtít a hledat.

Antonio20
Registrace: 1/2009

@Antonio20

Možná máš jiné zkušenosti než já, ale číňan vystaví prodá a pak zmizí z obchodu. A ty potom hledáš pořad dokola. To chce stálou nabídku u odzkoušené IPTV. A když mě 3 číňani poslali nezávisle stejnou IPTV a na nic, tak mě to dostalo. Každému jsem pochopitelně zaplatil a pak vyhodil. Tam je to opravdu loterie.👎

milde

@fanda

tak to si vela toho nevyskusal , niektorí rusaci su spolahlivejsi ako skylink alebo antik :))) :))) :)))

norberto15
Registrace: 12/2017

@milde

Já toho vyzkoušel hodně, než jsem našel tu nabídku, která mi vyhovuje a je víceméně po celý rok stabilní. Dnes už nic hledat nepotřebuji, to že mi bude končit předplatné mi napíše prodejce sám ve zprávě. Pošlu mu prachy ( cca 1000KČ na rok ) a sleduju dál. Funguju takhle už pár let a nemám si nač stěžovat. Třeba Nova Sporty 5 a 6 jsem tam měl do druhého dne od spuštění vysílání.

Antonio20

@Antonio20

Tak to mas hodne dobrý kontakt
ked to nieje tabu posli prosim kontakt pres SZ
ja si platim dvoch rusakov vcelku spolahlivých a telekom na sport

norberto15
Registrace: 12/2017

@norberto15

Ano, kontakt mám velmi dobrý, a celkově velmi dobře hodnotím i stabilitu.

Antonio20

@Antonio20

Tak v pohodě. Já taky mam NS všechny Premier sporty taky i Canal+ sport2 WTA. 500 kč na 1.5 roků.

milde

Dodatek. V PM informace nepodávám.

milde

@FI711010

Brazilskou ligu vysílá Match TV

PepaJožka
Registrace: 8/2022

Šiel som preč, ale stačilo napísať .ru, keďže hľadal rusáka! To bolo by ťažké?! :))) romannitra, forak :bigeyes:

pego097
Registrace: 3/2011

Pepa Jožka

JJ od včerejška to začali vysílat, ale nevím jakým způsobem to předplatit

FI711010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra