![]() |
|
Skylink vypadokZdravim, zaznamenal niekto aktualne vypadok Skylinku ? Markiza Joj RTVS ...dakujem Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokAsi bouřky. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokAno na Zlinsku kompletní výpadek všech programů Skylink.LG OLED
|
mirvyh
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokÁno u mňa tak isto.. |
skratek
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokdigi -ok , freesat - ok ... skylink ide na pol plynu .Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 435 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokPodle meteomapy byla před chvílí nad Usingenem brutální bouřka. A otázka za 3 bludišťáky - copak je v Usingenu??koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
re: SkyRusák ruší nejen letecký provoz. |
kynolog07
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
V BA tiez kaputAsi 10min dozadu to padlo, cize burky.. aj v UPC kabli to seklo, kedze maju signal od Skylinku.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokSkylink taky nejde 19.2 ok přepnul jsem na T2. 16 |
lukagent
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@DiaboltpA to všechno odbavují z německa?,jako je fakt že buřiny tam jsou fetovní.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokUž to jde![]() |
lukagent
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@kynolog07Rusak ti rusi mozog.![]() |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
@jackinoUsingen odbavuje Astru 3B. Vysílací anténa má 5.6 metru průměr, čili aby to vyletělo, musí být na obloze fakt mazec....koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadokdakujem za info![]() Diaboltp: myslel som ze este stale nieco odbavuju z CZ/SK, takze najblizsie kukam ci nad Usingenom sa certi nezenia ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@Diaboltptomu čo píšeš nerozumiem ani za mak...pred nejakými rokmi sa to tak často nestávalo. a ďalej ako môže byť celá krajina bez vysielania kôli tomu že niekde prší, čo tam majú 80 cm paraboly? kde je ta germánska svetová kvalita? |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
DiaboltpTěch 5,6 m průměr paraboly muže být někdy málo, kombinace hustého deště s kroupy a nárazového větru udělá urcite sve, zejména pokud to jde přímo proti parabole. Německa kvalita je spíš parabola o průměru 7 m na uplinkovych stanicích. Za výpadkem ale nemusí být jen průměr paraboly na stanici, muže se jednat i o výpadek signálu ještě na trase k uplikovy stanici, zejména pokud se jedná o přenos signálu vzduchem v některých částech trasy, pokud takové je. Vzpomínám si, když byl uplink v Praze, kde byla parabola o průměru myslím 3,9 m, tak to bylo taky občas se signálem špatný na některých Tp, zejména u TP 11875/H. Zajímavé je, že to mají v Bratislavě líp ošetřeny, TP Towercomu a STVR jde většinou normálně. U Ctcek to bylo taky jeden čas naprd díky přenosný parabole přes 3,5 m. Tophunter to máš pravdu, že se to tolik nestávalo dřív, byla to i především zvolena norma DVB-S, která není tolik náchylná na nepřízeň počasí a zvolené trasy k uplinku, jestli myslíš tu dobu před deseti a více lety. Bouřky mě přišli i o něco méně intenzivnější než je tomu dnes. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@tophunterTak si přešlápni 😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink vypadok19:38:58 - Skylink nejede19:53:26 - Skylink uz jede Medzitym sto prispevkov nejede/jede ![]() To naozaj behate medzi TV a PC(Parabola), ked chvilu nejde TV? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
@HYPERPoslední dobou se mi zdá slabší tp 11 954 HSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
@Jean RenoNediv se, je to zde samý důchodce. I já se mezi ně řadím. Manželka taky přilítla že nejde televize. Tak jsem ji to přepnul na iptv Magentu tv a jela dál. Ještě mám v záloze pozemák. Ten nezklame. Ale někteří nemají finance na iptv nebo možnost příjmu pozemáku. A ty příspěvky jede nejde Skylink opravdu trapný.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Skylink vypadokNevím jestli je to odbavováno ze stejného pracoviště ale jestli ano tak proč Freesat fungoval normálně.Volal mě zvečera kámoš,že mu nejede Skylink jestli to je u mne také.Mám Freesat tak mu říkám,že ten funguje ale zkusil jsem kartu čt a tam to fungovalo.No ještě že nechtěl aby jsem mu to přišel poštelovat.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
@mildeMas pravdu.Keby nahodou vypadol Skylink SAT, tak ak pozerame nieco naozaj zaujimave, tak hned prepnem na Skylink Live a je to. Takmer vzdy vsak namiesto toho idem na WC, napit sa, upratat si veci - ved to o chvilku nabehne a je po probleme. Nikdy by mi nenapadlo hned zacat vysetrovat, co sa deje, preco nejde, atd. No jo. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
JarousfreeSAT je odbavovan z jiného stanoviště uplinku než má Skylink. |
HYPER
![]() |
|
jackinoTo je možný a ani bych se nedivil, když je Astra 3B pomalu na konci očekávané životnosti. Mělo by to být v druhé polovině příštího roku. Kdy dojde k celkovému přesunu na Astru 5B nyní 3C toť otázka, zřejmě to bude postupnou formou etapy do konce roku, tak to odhaduju. Jak kvalitní signál bude z této družice A3C a konkrétně z Tp 11954/H, tak na to si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Já používám pro příjem Skylinku parabolu Emmě Esse 85 skutečná plocha odrazu je 85 * 81 cm(v a š). Mám na ni ještě multifokus pro pozici 19,2E a 28,2E. |
HYPER
![]() |
|
Jean RenoJá to taky nějak neřeším, už jsem si zvykl, ale rodičům se to zrovna včera moc nelíbilo v době zpráv, tak to budu muset asi pořešit ještě jinou krabičkou. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERAsi jo, ale ty výpadky zase tak často nejsou. I když záloha není špatná.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |