![]() |
|
satelitny prijimacporadi niekto satelitny prijimac ktory po vlozeni dvoch dekodovacich modulov /skylink a digi slovakia/ dokaze korektne zobrazit tv programi tychto dvoch spolocnosti |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
Vlado 07Ja mam VU+ Duo4KSE. Isiel mi tam Skylink CAM803 a Digi modul novy bezkartovy.. Image tam bol tusim VTI15.Kedze som potreboval ale funkcne UPC SK kabel, tak mam stary digi modul a OpePli 8.3 kde mi to gachci ako ma. P.S. ak mas ale Skylink ICE, tak by dom vyuzil dluzby OSCamu.. a Digi modul.. P.S.2. Ak budes mat moduly v CI slotoch, bude pravdepodobne potrebne pridelit v nastaveniach CAID ku konkretnemu modulu.. P.S.3. Mozno by ti stacil aj ABPulse 4K.. ale ja radsej doporucujem VU+ lebo je spolahlivejsi.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@Mopky2dakujem za info |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
@vlado 07AB Pulse 4K zvláda len modul a kartu, 2 moduly nie, hoci šachty má ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
DzordzoAhooj. Ja mal v Pulse4K, nez som ho dal prec Digi bezkaetovy modul, UPC kabel Conax modul a v cutacke cez OSCam Skylink ICE kartu a slapalo to. Pravda ale, ze modul dekodovanie obcas zblblo a musel som restartovat cely prijimac. Ale nepripisoval som to tomu co hovoris, ze zvlada len 1 sachtu aj ked ma dve.. to je pre mna nova info. Dakujem :-)Tak potom naozaj ostava asi len to Duo4KSe ktore ide ako hodinky svajciarske.. ale aj tak si to bude potrebne dobre vytestovat a nastavit |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@Mopky2No chvíľu idú aj 2 moduly, ale potom som už nemal náladu reštartovať. Ja ho doma mám a až na tento neduh som s ním spokojný ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: satelitny prijimacjj, kde jsou ty staré dobré přístroje Technisat. Stále mi v Technicorderu ISIO SC běží naprosto bezproblémově Skylink (karta Irdeto v modulu Smit) + DIGI Slovakia (karta v modulu). |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@jirka67lenže to je všetko, IP služby Technisat veľmi nevychytal ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoV dnešnej dobe od Technisatu, keď tak, tak asi len moderné digitálne/multimediálne rádio. Iné asi nič!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
![]() |