![]() |
|
Nova sport4 rozpadávání obrazuTaké se vám stává na programu Nova sport4 a občas i na Nova sport3,že obraz zamrzá?Používám CAM701 a sleduji na TV Panasonic.![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
RE: Nova sport4 rozpadávání obrazuObraz na Nova sport 4 se mi rozpadá a je nekoukatelný. Na Nova sport3 se také rozpadá ale je sledovatelný. Skylink modul irdeto v Xtrend et 8000. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Nova sport4 rozpadávání obrazuNa Magio TV bez problemov, tak to asi nebude problem na strane NS.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Nova sport4 rozpadávání obrazuZkoušeno v přijímači octagon sf4008 také špatné!Mám také Vodafone TV a tam obraz ok,chyba je určitě u Skylinku.Volal jsem na linku Skylinku a tam holka mlela nesmysly,ale zarazilo mně,že prý si nikdo nestěžuje a jsem první!![]() |
kolík
![]() |
|
Odpoveď od SkylinkuTento problém s rozpadávaním obrazu máme aj my, preto som písal do skylinku a tu prinášam ich reakciu:Situaci jme prověřili a aktuálne evidujeme zasekávaní na tomto programu.Ďekujeme za podnět.Požadavek na opravu jme předali na patričné oddělení. Omlouvám se za vzniklé potíže. Toľko z ich reakcie. |
Lucius
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@LuciusDěkuji,tak uvidíme jestli bude opraveno.![]() |
kolík
![]() |
|
RE: Nova sport4 rozpadávání obrazuTak technici po víkendu nastoupili do rachoty a zdá se opraveno!![]() |
kolík
![]() |
|
Novasport 3 a 4, rozpadávanie obrazuNazdar,idú Vám spomínané programy dobre, mne sa znovu na nich rozpadáva,kostičkuje obraz ? |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
![]() |